Renovera badrum – Vi hjälper dig!

Drömmer du om att renovera ditt badrum? Clas Fixare erbjuder professionell badrumsrenovering för att skapa ditt drömbadrum. Vi vet att renovera badrum kan vara en utmanande uppgift som kräver både expertis och noggrann planering, men med våra erfarna hantverkare kan du vara säker på att vi tar hand om allt när du ska renovera ditt badrum.

Vi kan hjälpa dig med mindre projekt såsom att byta blandare, montera duschvägg och installera handdukstork till större badrumsrenoveringar med bygge och installation av ett helt nytt badrum. Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en offert baserat på dina önskemål och budget.

Hur ofta renovera badrum, renovera badrummet, badrumsrenovering

Renovera badrum - Från rivning till drömbadrum

Behöver du hjälp med att riva ut eller renovera badrummet? Du är inte ensam. Det finns många skäl till att det är dags att renovera ett badrum. Kanske ditt gamla har nått sin tekniska livslängd eller du vill helt enkelt ha en modernare lösning. För de som planerar att sälja sin bostad är ett nyrenoverat badrum ett stort plus i kanten och det nya badrummet gör i regel att du får mer för fastigheten än vad du fått med ett gammalt badrum. Precis som i resten av landet så är det vanligt att man anlitar en behörig hantverkare inom badrumsrenovering för att få ett snyggt resultat. Vi på Clas Fixare har både certifierade rörmokare samt behöriga snickare som utför säkra installationer. Allt för att du ska känna dig trygg med att arbetet blir rätt utfört. Vi hjälper dig från rivning till drömbadrum.

Vad kostar golvvärme i badrum

Klinker och badrumsinredning

Många väljer att köpa sin badrumsinredning på IKEA men oavsett vart du köpt din badrumsinredning så hjälper vi självklart till med montering och installation. Valet av klinker till badrummet är idag oändligt och det kan vara svårt att veta vilket du ska välja. Det är viktigt att plattsättningen sker korrekt för att undvika framtida problem. Vi har alla våra hantverkare under samma tak som elektriker, snickare, rörmokare och plattsättare för att det ska bli smidigt och med högsta kvalitet. Genom att anlita Clas Fixare ser vi till att din badrumsdröm blir verklighet och vi finns med och hjälper till från planering fram till färdigt projekt.

Alla intyg som behövs för en trygg badrumsrenovering

Arbeten som utförs i våtrum med vatten och avlopp har en hel del regler att förhålla sig till för att säkra en trygg renovering eller installation. När det kommer till badrum ska du följa branschregelverket som kallas BBV. Det står för Byggkeramikrådets Byggregler för Våtrum. När du anlitar certifierade och branschorganisationsanslutna företag kan du känna dig helt trygg i vetskapen om att arbetet blir korrekt utfört. Du har alltid rätt till ett så kallat våtrumsintyg som ger dig goda möjligheter till ersättning om olyckan är framme. Intyget fungerar även som ett värdebevis om du en dag väljer att sälja ditt boende. Oavsett vad du behöver hjälp med i ditt badrum så kan du kan känna dig trygg i att välja Clas Fixare.

Vill du hellre att bli uppringd och få hjälp med din badrumsrenovering?

Fyll i dina kontaktuppgifter så ringer en av våra medarbetare upp dig så snart som möjligt.

Fyll i fina uppgifter så hör vi av oss så snart som möjligt

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.