Garanti & Trygghet

Känn dig trygg med Clas Fixare

Som kund hos Clas Fixare kan du vara trygg med att vi har alla certifikat och auktorisationer som krävs för att utföra ett fackmannamässigt korrekt arbete.

Vi är också måna om våra medarbetare och för oss är det därför en självklarhet att vara anslutna till rätt kollektivavtal. Som arbetsgivare erbjuder vi utöver en marknadsmässig lön, ett förmånligt friskvårdsbidrag, högt i tak och en schysst och inkluderande arbetsmiljö.

Snickare

Vår vision

Clas Fixare vill skapa en positiv förändring i hantverksbranschen genom schyssta villkor för våra medarbetare och en kundnära tjänst.

Vi erbjuder både små och stora tjänster inom El, VVS, snickeri och montering. Med bra villkor för våra hantverkare, transparent prissättning och tydlig tidsplan för våra kunder, håller vi vad vi lovar.

Vi är Clas Fixare – Ett schysst hantverksbolag.

 

Våra garantier

Clas Fixare har alla de garantier som krävs för att du som kund ska känna dig helt trygg med att anlita oss. Clas Fixare AB (559156-4843) är ett helägt dotterbolag till Clas Ohlson AB. Vi följer konsumenttjänstlagen, vilket innebär att du som kund ska höra av dig utan dröjsmål om du upptäcker eventuella fel. Beroende på vad man inte är nöjd med kan man som kund ha upp till 3 år på sig att reklamera. Självklart försöker vi hjälpa alla kunder på bästa sätt! Vi följer också konsumentköplagen. Den gäller om du som kund har köpt produkter eller material från oss.
Läs mer om konsumentköplagen här.
Vi använder oss alltid av kompetent och, i de fall där det är relevant, auktoriserad personal. Vi ansvarar för att utförandet av tjänsten sker på ett fackmannamässigt sätt. Clas Fixare och dess underleverantör är ansvarsförsäkrade.

Garanti och trygghet
För oss är trygghet en grundförutsättning vid köp av en tjänst hos Clas Fixare. Full försäkring inom hela vårt tjänsteutbud samt alla auktorisationer är därför en självklarhet. Hos oss får du:

 • Giltig ansvarsförsäkring från IF upp upptill 20 MSEK
 • Behörighet och auktorisation inom alla områden där vi är verksamma
 • Via vårt medlemskap i Måleriföretagen omfattar du som kund av en extra trygghet (Nöjd-Kund-Garanti) vilket innebär:
  – Två års garanti på utfört måleriarbete
  – Opartisk besiktning vid tvist
  – Eventuella fel och brister som uppkommer vid den opartiska besiktningen blir åtgärdade av respektive         medlemsföretag eller genom Nöjd-Kund-Garantins försorg.
 • Vi är anslutna till flertalet kollektivavtal för att täcka upp alla våra medarbetares områden såsom:
  – Byggavtalet
  – Installationsavtalet
  – Teknikinstallationsavtalet
  – F-avtalet
  – Måleriavtalet

Frågor & svar

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna.

Är ni försäkrade?
 • Ja, vi har en heltäckande försäkring genom IF. Den gäller både under arbetet och under resa till och från uppdraget
Vilka orter täcker Clas Fixare?
 • Vi kan hjälpa till i hela Stockholm, dvs från Upplands Väsby och Vallentuna i norr, Värmdö i öster, Haninge i söder och Ekerö i väst samt Uppsala. För småfix och monteringstjänster kan vi även hjälpa till i Göteborg och Malmö.
 • Mot en tilläggsavgift kan vi även ta vissa uppdrag utanför upptagningsområdet.