Upphängning & Montering

Dags att göra lite förändringar där hemma? Behöver du hjälp med montering? Då är det perfekt med ett proffs som kan göra jobbet åt en. Pris från 499 kr/tim (inkl. ROT/RUT-avdrag), därefter från 249 kr/påbörjad halvtimme.

Så tycker våra kunder om upphängning & montering

”Bästa fixarna i stan! Snabb kundtjänst, sjukt trevliga hantverkare och noggranna. Clas Fixare har räddat mig med allt från sätta upp tv och spegel till att bygga garderober. Kan varmt rekommendera Fixare alla dagar i veckan.”
– Jennie Johansson

Monteringshjälp - rätt skönt ibland


Har du köpt en ny hylla till hallen eller gardinskenor som ska upp i sovrummet? Låt Clas Fixare hjälpa dig få jobbet gjort, snabbt och smidigt, så får du tid över till annat. Vi har de verktyg och den kompetens som behövs för att på ett säkert sätt montera och installera dina produkter. Boka tjänsten direkt online eller boka i din närmaste butik. Du väljer en tid som passar dig, sedan är det snart fixat och klart.

Frågor & svar

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna.

Är ni försäkrade?
  • Ja, vi har en heltäckande försäkring genom IF. Den gäller både under arbetet och under resa till och från uppdraget
Vilka orter täcker Clas Fixare?
  • Vi kan hjälpa till i hela Stockholm, dvs från Upplands Väsby och Vallentuna i norr, Värmdö i öster, Haninge i söder och Ekerö i väst samt Uppsala. För småfix och monteringstjänster kan vi även hjälpa till i Göteborg och Malmö.
  • Mot en tilläggsavgift kan vi även ta vissa uppdrag utanför upptagningsområdet.