Alla hantverkstjänster under samma tak

Vi på På Clas Fixare vet att en bostadsrättsförening i bra skick bidrar till god stämning och ökad trivsel bland de boende. På Clas Fixare finns duktiga hantverkare som kan hjälpa till att tillgodose era behov när det kommer till att underhålla och ta hand om er bostadsrättsförening. Inomhus såväl som utomhus. Vi har samlat alla hantverkare under ett och samma tak och vår ambition är att just den kompetens ni söker ska finnas tillgänglig. En hantverkare på Clas Fixare är alltid utbildad och certifierad och vi har alltifrån snickare till målare, elektriker och rörmokare – vi kan med andra ord hjälpa dig med det mesta i din BRF.

Vill du ha hjälp med din BRF?
Så här går det till!

 

1. Berätta om ert behov

Vi bokar in ett kostnadsfritt möte där ni får berätta om va ni behöver hjälp med i er BRF. Vi ger därefter råd om hur arbetet bör utföras för att det ska möta era behov och dessutom bli hållbart och kostnadseffektivt. Vi handplockar därefter ett passande team av hantverkare för att säkerställa kvalitet och leverans.

 

2. Vi skickar offert

Tydliga beslutsunderlag och kontinuerlig kommunikation brukar vara framgångsfaktorer för ett lyckat resultat och ett välfungerande samarbete. Våra detaljerade offerter beskriver inte bara vad vi skall göra utan innehåller också materialval samt specificerar kostnader. Det ska alltid vara klart och tydligt vilket vårt uppdrag är samt till vilken kostnad.

 

3. Planera med en projektledare

Med oss får ni en dedikerad projektledare som planerar arbetet i samråd med er. Alla våra projektledare har lång erfarenhet av vad som behöver göras i en BRF och kommer gärna med förslag och idéer! Tillsammans med alla inblandade hantverkare sätter vi sedan en tidsplan som utgår från att minimera störningar för er och alla boende.

 

4. Alltid tydlig kommunikation

En nära dialog med dig som kund i takt med att arbetet tar form brukar vara ett vinnande koncept. Din projektledare finns alltid till hands och vid större projekt har vi dessutom kontinuerliga avstämningsmöten för att snabbt fånga upp eventuella utmaningar eller diskutera nya lösningar. Våra trevliga hantverkare som arbetar på plats svarar mer än gärna på frågor eller funderingar. Varför inte ta en kaffe ihop och få den senaste uppdateringen!

 

5. Vår garanti till dig

När arbetet är slutfört utför vi en besiktning för att säkerställa att allt är korrekt och enligt den kvalitet vi kommit överens om. Vi följer konsumenttjänstlagen och lämnar naturligtvis en 3 årig garanti på vårt arbete. Allt för att du ska känna dig trygg med att vi finns tillgängliga om något skulle hända längre fram. Efter avslutat arbete lämnar vi alltid materialbeskrivning, garantibevis samt besiktningsprotokoll.

Kontakta oss för offert

Här har du möjlighet att kontakta oss för offert eller om du har en allmän fråga.
Vill du hellre ringa så kan du göra det på:
010-410 69 00

Uppgifter om bostadsrättsföreningen
Kontaktperson
Hur kan vi hjälpa dig?
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 20 MB.
    Ladda gärna upp så många bilder som möjligt för att underlätta för oss i kontakten
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

    Kontakta mig

    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.