Vi hjälper dig ta hand om din bostadsrättsförening

Vi på På Clas Fixare vet att en bostadsrättsförening i bra skick bidrar till god stämning och ökad trivsel bland de boende. Vi kan hjälpa dig med det mesta - alltifrån målning till plattsättning, el och VVS. Kontakta gärna oss så kommer vi ut till er och kikar på behoven hos just er.

Kontakta oss

Alla hantverkstjänster under samma tak

På Clas Fixare finns duktiga hantverkare som kan hjälpa till att tillgodose era behov när det kommer till att underhålla och ta hand om er bostadsrättsförening. Inomhus såväl som utomhus. Vi tror att absolut bästa resultat uppnås om alla inblandade hantverkare samarbetar och har en gemensam bild kring vilket jobb som ska utföras. Vi har därför samlat alla hantverkare under ett och samma tak och vår ambition är att just den kompetens ni söker ska finnas tillgänglig. En hantverkare på Clas Fixare är alltid utbildad och certifierad och vi har alltifrån snickare till målare, elektriker och rörmokare – vi kan med andra ord hjälpa dig med det mesta i din BRF.

Vill du ha hjälp med din BRF?
Så här går det till!

 

1. Berätta om ert behov

Vi bokar in ett kostnadsfritt möte där ni får berätta om va ni behöver hjälp med i er BRF. Vi ger därefter råd om hur arbetet bör utföras för att det ska möta era behov och dessutom bli hållbart och kostnadseffektivt. Vi handplockar därefter ett passande team av hantverkare för att säkerställa kvalitet och leverans.

 

2. Vi skickar offert

Tydliga beslutsunderlag och kontinuerlig kommunikation brukar vara framgångsfaktorer för ett lyckat resultat och ett välfungerande samarbete. Våra detaljerade offerter beskriver inte bara vad vi skall göra utan innehåller också materialval samt specificerar kostnader. Det ska alltid vara klart och tydligt vilket vårt uppdrag är samt till vilken kostnad.

 

3. Planera med en projektledare

Med oss får ni en dedikerad projektledare som planerar arbetet i samråd med er. Alla våra projektledare har lång erfarenhet av vad som behöver göras i en BRF och kommer gärna med förslag och idéer! Tillsammans med alla inblandade hantverkare sätter vi sedan en tidsplan som utgår från att minimera störningar för er och alla boende.

 

4. Alltid tydlig kommunikation

En nära dialog med dig som kund i takt med att arbetet tar form brukar vara ett vinnande koncept. Din projektledare finns alltid till hands och vid större projekt har vi dessutom kontinuerliga avstämningsmöten för att snabbt fånga upp eventuella utmaningar eller diskutera nya lösningar. Våra trevliga hantverkare som arbetar på plats svarar mer än gärna på frågor eller funderingar. Varför inte ta en kaffe ihop och få den senaste uppdateringen!

 

5. Vår garanti till dig

När arbetet är slutfört utför vi en besiktning för att säkerställa att allt är korrekt och enligt den kvalitet vi kommit överens om. Vi följer konsumenttjänstlagen och lämnar naturligtvis en 3 årig garanti på vårt arbete. Allt för att du ska känna dig trygg med att vi finns tillgängliga om något skulle hända längre fram. Efter avslutat arbete lämnar vi alltid materialbeskrivning, garantibevis samt besiktningsprotokoll.

Bra erbjudanden till era medlemmar

Som bostadsrättsförenings kund hos oss får alla era boenden 5% rabatt varje gång de beställer en privat tjänst av Clas Fixare. Dessutom har vi alltid bra erbjudande för att renovera hemma.

Kontakta oss för offert

Här har du möjlighet att kontakta oss för offert eller om du har en allmän fråga.
Vill du hellre ringa så kan du göra det på:
0247-445 00

Uppgifter om bostadsrättsföreningen
Kontaktperson
Hur kan vi hjälpa dig?
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 20 MB.
  Ladda gärna upp så många bilder som möjligt för att underlätta för oss i kontakten
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Kontakta mig

  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Vad står vi för

  Välkommen hem

  Hos Clas Fixare ska man känna sig hemma oavsett bakgrund, kultur, religion och sexuell läggning. Välkommen hem till Clas Fixare.

  Var dig själv

  Clas Ohlson var en entreprenör, modig, nyfiken och inte rädd att testa nya saker. Clas Fixare går i Clas fotspår och vågar testa, utmana och utveckla.

  Håll det enkelt

  Varför krångla till det? Gör vi det enkelt och effektivt så håller vi nere priserna och det underlättar också för dig som kund.

  Kunden först

  En Clas Fixare gillar verkligen att jobba med kunder. Kunden och kundupplevelsen har högsta prioritet. Från första offert ner till minsta skruv.