Snickare

Söker du en snickare? Det är lätt att hitta! Trots att snickare är ett av de äldsta yrkena i världen är det än idag mycket vanligt att ha snickeri som arbete. Detta beror mest troligt på att snickaryrket är så mångsidigt. Snickare har glädjen att få ägna sig åt många olika sorters kreativa byggprojekt – en dag på arbetet för en snickare kan innefatta allt från snickeri och reparationer till renovering och nybyggnationer hos såväl företag som privatpersoner.

Visa mer
  Snickare

  En erfaren snickare som du kan lita på

  Våra snickare har erfarenhet av både stort och smått, så du kan känna dig helt trygg med att lägga olika typer av jobb i deras händer. Här kan du anlita snickare till bra priser som är proffs på alla sorters tjänster inom bygg. Du kan även räkna med att:

  • alla våra hantverkare har genomgått relevant utbildning
  • snickaren bygger och reparerar med material av god kvalitet
  • våra snickare arbetar under schyssta och säkra arbetsvillkor.
  Snickare

  Våra kunder berättar

  Här hittar du våra snickare

  Genom Clas Fixare kan du få offert på snickare på flera platser i landet. För oss är det högsta prioritet att alla ska ha möjlighet att anpassa och förbättra sitt hem på ett snabbt och enkelt sätt. Kontakta oss för att hitta snickare i din närhet.

  Snickare Stockholm

  Gå till Stockholm

  Snickare & snickeri -vanliga frågor och svar

  Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om snickare.

  Hur blir man snickare?

  Utbildning till snickare ges antingen genom gymnasiets Bygg- och anläggningsprogram, eller på Komvux eller Yrkeshögskolan. Efter utbildning på gymnasiet arbetar man som lärling i ett par år och gör sedan ett yrkesteoretiskt prov innan man får ett yrkesbevis. Ett annat alternativ är att bli anställd som lärling på ett byggföretag utan utbildning och sedan studera teori på distans genom Byggnadsindustrins Yrkesnämnd.

  Vad gör en snickare?

  En snickare arbetar kort och gott med att snickra, och dessa snickeriarbeten kan innefatta allt från stora byggprojekt eller renoveringar till mindre sniderier. Yrket passar utmärkt för den som uppskattar fysiskt arbete, är kreativ, händig och gillar att arbeta i varierade miljöer.

  Vad kostar en snickare i timmen?

  Genom Clas Fixare betalar du timpris för snickare. Ett genomsnittligt pris för snickare är 570 kronor i timmen efter rotavdrag. När snickare anlitas kan du ha rätt till detta avdrag, vilket sänker din totala kostnad för snickaren. Vi hjälper såklart till med ansökan i så fall!

  Snickare

  Den allra största yrkesgruppen inom byggbranschen är så kallade träarbetare som jobbar med att renovera och bygga bostäder och andra typer av lokaler. På Clas Fixare arbetar många kunniga träarbetare men också finsnickare av olika slag. Här kan du få hjälp med alla möjliga typer av snickeriarbeten! Några exempel på vad våra snickare kan hjälpa till med är:

  Snickare från Clas Fixare kan hjälpa till med

  Chatta med oss:

  På hemsidan

  Vardagar: 08.00-17.00

  Bästa snickeri?

  Söker du en efter snickare? De bästa snickarna hittar du hos Clas Fixare. Vi har erfarna snickare med bred kunskap inom alla typer av renoveringar och snickeri. Kontakta oss idag för offert.