Montera kattnät

Att ha kattnät på balkongen är avgörande för att säkerställa din katts säkerhet och välbefinnande. Det förhindrar olyckor genom att förhindra fall och hindra oönskade gäster som andra djur eller fåglar. Genom att installera kattnät skapar du en trygg och kontrollerad miljö där din katt…

Läs mer

från 799 kr/tim

Boka tjänst

Mer info

Att ha kattnät på balkongen är avgörande för att säkerställa din katts säkerhet och välbefinnande. Det förhindrar olyckor genom att förhindra fall och hindra oönskade gäster som andra djur eller fåglar. Genom att installera kattnät skapar du en trygg och kontrollerad miljö där din katt kan njuta av utomhuslivet utan risk.

Varför ska man ha ett kattnät?

Att ha kattgaller eller kattnät på sin balkong är ett säkerhetsskydd för både katten och andra varelser. Här är några skäl till varför det är viktigt:

  1. Förebygga olyckor: Katter är nyfikna djur och kan ibland hoppa eller klättra på balkongräcken utan att förstå riskerna. Att ha ett kattnät hindrar dem från att falla eller klättra ner från balkongen och därmed förhindrar allvarliga skador eller till och med dödsfall.
  2. Skydda andra djur: Om din katt är en jägare kan den utgöra en fara för lokala fåglar och smådjur om den har tillgång till balkongen utan tillsyn. Ett kattnät kan hjälpa till att förhindra att din katt kommer åt att jaga eller skada andra djur.

  3. Minska risken för flykt
    : Även väluppfostrade och vanligtvis inomhus katter kan bli distraherade av något på balkongen och försöka rymma. Kattnätet ger en extra barriär som minskar risken för att din katt ska smita iväg och gå vilse eller utsätta sig för fara.
  4. Trygghet för katten: Genom att begränsa tillgången till balkongen kan du kontrollera kattens miljö och undvika farliga situationer som att den ramlar ner eller blir utsatt för andra faror som trafik eller andra djur.

 

Villkor

Detta ingår i tjänsten montera kattnät:

  •  Test och genomgång av hur produkten skall användas.

Du behöver ha kattnätet och eventuella extra tillbehör på plats när Fixaren kommer.