Vi tillämpar säkra och kontantfria betalningar

När du handlar genom oss vill vi att upplevelsen skall vara säker hela vägen. Vi samarbetar med Zaver som står under Finansinspektionens tillsyn.

Betala tryggt med Zaver

Vi arbetar för att ständigt utveckla vårt erbjudande i syfte att underlätta för våra kunder, även när det kommer till hur vi tar betalt.

Genom vårt samarbete med Zaver kan vi erbjuda dig det mest moderna och trygga sättet att genomföra ditt köp hos oss. Helt på dina villkor.

Betala som det passar dig, när det passar dig

För att du ska kunna genomföra din betalning på dina egna villkor erbjuder Zaver en rad olika betalningsalternativ. Välj mellan att betala direkt med Swish eller banköverföring, i din egen takt med faktura eller genom att dela upp betalningen under en längre period till 0% ränta.

Se prislista

Kontroll över dina köp via appen

Du hittar Zavers app på App Store eller Google Play. I appen kan du se dina köp och överföringar, och därmed få en tydlig och kontrollerad översikt över dina transaktioner.

Företagskunder

Oavsett om man är privatperson eller företagskund så får man automatiskt erbjudande att betala via Zaver när man får fakturan.

Mer om Zaver

Zaver är ett betalningsinstitut och står under Finansinspektionens tillsyn. En utmanare inom betalningar som utvecklar innovativa betallösningar för företag och privatpersoner. Allt för att du ska kunna handla på ett mer tillgängligt och smartare sätt – offline såväl som online.

Du kan hitta mer information om Zaver här.