Snickare Stockholm

Söker du en snickare i Stockholm? Det är lätt att hitta! Trots att snickare är ett av de äldsta yrkena i världen är det än idag mycket vanligt att ha snickeri som arbete. Detta beror mest troligt på att snickaryrket är så mångsidigt. Snickare i Stockholm har glädjen att få ägna sig åt många olika sorters kreativa byggprojekt – en dag på arbetet för en snickare i Stockholm kan innefatta allt från snickeri och reparationer till renovering och nybyggnationer hos såväl företag som privatpersoner.

Visa mer
  Snickare Stockholm

  En behörig snickare i Stockholm som du kan lita på

  Våra snickare i Stockholm har erfarenhet av att hjälpa alla sorters kunder med arbeten inom snickeri. Oavsett om du vill bygga om hela hemmet, skaffa platsbyggd inredning eller bara lägga om golvet i ditt kök kan du vara säker på att hitta den bästa snickaren i Stockholm. Du kan också känna dig trygg i vetskapen att:

  • snickaren utför arbetet enligt dina önskemål
  • det finns ett yrkesbevis för den snickare i Stockholm du anlitar
  • snickaren reparerar och bygger med material av hög kvalitet
  • alla våra snickare i Stockholm jobbar under säkra och schyssta arbetsvillkor.
  Lokalt snickeri i Stockholm? - få pris och offert från snickare stockholm idag

  Våra kunder berättar

  Våra snickare

  Yunus

  Yunus arbetar som arbetsledare och utbildad snickare på Clas Fixare. Arbetet som arbetsledare på Clas Fixare innebär planering samt ledning av våra större bygg och renoveringsprojekt. Yunus har 15 års erfarenhet av att arbeta som snickare och fungerar som ledare och mentor år flera av Clas Fixares mer juniora snickare samt lärlingar. Yunus har både teknisk kompetens samt korrekta behörigheter och certifikat inom bland annat säkra lyft, heta arbeten och höga höjder.

  Bastri

  Bastri arbetar som arbetsledare och utbildad snickare på Clas Fixare. Bastri är ytterst ansvarig på plats för flera av Clas Fixares större bygg och renoveringsprojekt. Han har många års erfarenhet av yrket och besitter alla relevanta certifikat samt behörigheter för säkra lyft, höga höjder samt teknisk kompetens i att läsa ritningar för att sedan instruera andra. Vidare har Bastri expertis inom basmaterial för väggar/tak såsom gips, isolering och reglage och plyfa.

  Mikaela

  Mikaela arbetar som snickarlärling hos oss på Clas Fixare. Lärlingsperioden sträcker sig från 2-3 år och ingår i grundutbildningen till snickare. Mikaela arbetar på våra större projekt tillsammans med våra mer seniora snickare som ger henne handledning och stöd under hela lärlingsperioden fram till yrkesbevis. Mikaela har tidigare erfarenhet av att arbeta som både florist och förskolepedagog.

  Patrik

  Patrik är utbildad snickare och innan han började på Clas Fixare arbetade Patrik på Skanska. Patrik är ytterst ansvarig på plats för flera av Clas Fixares större bygg och renoveringsprojekt. Han har många års erfarenhet av yrket och har erfarenhet av alltifrån sätta upp gipsväggar till att bygga färdiga kök och badrum. Vidare har Patrik erfarenhet av utomhusarbeten såsom betonggjutning samt montering av stomme, fönster och takläggning.

  Kaliq

  Kaliq är utbildad plattsättare med våtrumsbehörighet samt yrkesbevis. Han har över 20 års erfarenhet av att arbeta som plattsättare. Kaliq har tidigare arbetat på bland annat Renovera Badrum Stockholm samt Stockholm Plattsättning och har erfarenhet inom det mesta gällande plattsättning såsom stensättning, kakel och klinker. Han har även gedigen erfarenhet av att lägga vacker orientalisk mosaik.

  Thomas

  Thomas är utbildad snickare med yrkesbevis efter fullgjord yrkesutbildning. Han har över 30 års erfarenhet av snickaryrket och har erfarenhet från bland annat husmontering på Fredells produktion och servicesnickeri på Nacka kommun. Thomas har gjort det mesta inom bygg och renovering såsom montering av hus till fönsterbyte samt om/tillbyggnader. För övrigt har Thomas erfarenhet av att driva eget taxibolag samt som ansvarig på en däckverkstad.

  Marco

  Marco arbetar som snickare på Clas Fixare och har jobbat heltid som snickare i mer än sex år. Han har en bred erfarenhet av att platsbygga möbler, walk-in-closets med smarta lösningar samt bygga avancerade altaner och montera kök. Innan Marco började jobba på Clas Fixare arbetade han på Birdi Bygg AB samt Unik Byggdesign AB. Tidigare har Marco jobbat med service av olika slag på bland annat Melanders Fisk och Dagslivs Klippet.

  Vanliga frågor och svar om snickare & snickeri i Stockholm

  Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om snickare.

  Hur blir man snickare?

  Utbildning till snickare ges antingen genom gymnasiets Bygg- och anläggningsprogram, eller på Komvux eller Yrkeshögskolan. Efter utbildning på gymnasiet arbetar man som lärling i ett par år och gör sedan ett yrkesteoretiskt prov innan man får ett yrkesbevis. Ett annat alternativ är att bli anställd som lärling på ett byggföretag utan utbildning och sedan studera teori på distans genom Byggnadsindustrins Yrkesnämnd.

  Vad gör en snickare?

  En snickare arbetar kort och gott med att snickra, och dessa snickeriarbeten kan innefatta allt från stora byggprojekt eller renoveringar till mindre sniderier. Yrket passar utmärkt för den som uppskattar fysiskt arbete, är kreativ, händig och gillar att arbeta i varierade miljöer.

  Vad kostar en snickare i timmen?

  Genom Clas Fixare betalar du timpris för snickare. Ett genomsnittligt pris för snickare är 570 kronor i timmen efter rotavdrag. När snickare anlitas kan du ha rätt till detta avdrag, vilket sänker din totala kostnad för snickaren. Vi hjälper såklart till med ansökan i så fall!

  Snickare Stockholm

  Clas Fixare arbetar med många snickare i Stockholm vars korrekta yrkestitel är träarbetare, vilket betyder att de främst arbetar med att bygga och renovera bostäder och andra lokaler. Vi har även många finsnickare i Stockholm som till exempel kan hjälpa till att platsbygga möbler. Våra snickare i Stockholm är helt enkelt kvalificerade för alla möjliga sorters snickeriarbeten! Du kan boka en snickare eller få en offert för bra priser på följande tjänster:

  Vad en snickare i Stockholm från Clas Fixare kan hjälpa till med

  Chatta med oss:

  På hemsidan

  Vardagar: 08.00-17.00

  Bästa snickeri i Stockholm?

  Söker du snickeri i Stockholm? Stockholms bästa snickare hittar du hos Clas Fixare. Vi har erfarna snickare i Stockholm med bred kunskap inom alla typer av renoveringar och snickeri.