Kontorsstädning

Letar du efter en pålitlig partner för att städa ert kontor? Då har du kommit till rätt plats! Clas Fixare är ditt förtroendeingivande val när det gäller att få rent och snyggt på ert kontor. Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster som sparar tid åt dig!…

Läs mer

från 432 kr/tim

Beställ tjänsten

Mer info

Letar du efter en pålitlig partner för att städa ert kontor? Då har du kommit till rätt plats! Clas Fixare är ditt förtroendeingivande val när det gäller att få rent och snyggt på ert kontor. Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster som sparar tid åt dig! Varför Välja Clas Fixare för hemstädning?

Professionellt: Vi på Clas Fixare förstår värdet av att ha en ren och välskött kontorsmiljö. Vårt professionella team av erfarna städexperter är noggrant utvalda och utbildade för att leverera överlägsna resultat varje gång. Du kan lita på oss för att vara punktliga, pålitliga och noggranna i vårt arbete.

Skräddarsydda tjänster för dina behov: Vi förstår att varje hem är unikt och har sina specifika krav. Därför erbjuder vi skräddarsydda städstjänster som passar just er.

Effektivitet och kvalitet: Vi på Clas Fixare strävar alltid efter att ge våra kunder enastående kvalitet och högsta effektivitet. Vår noggranna inställning till detaljer gör att inget utrymme förbises.

Bekvämt online-bokningssystem: För att göra det enkelt för våra kunder erbjuder vi ett bekvämt online-bokningssystem. Du kan enkelt välja de städtjänster du behöver. Vi tar hand om resten.

Med Clas Fixare kan du slappna av och njuta av tiden medan vi tar hand om ditt hem. Lita på oss för att leverera pålitliga, högkvalitativa städtjänster.

Villkor

Detta bör finnas på plats hos er när städaren kommer:

  • Dammsugare
  • Mopp och hink
  • Microfibertrasor
  • Dammvippa
  • Rengöringsmedel: toalettrengöring, allrengöringsmedel, golvrengöringsmedel och fönsterputs

Så går det till

Gör en bokningsförfrågan via länken: Beställ tjänsten. En kundtjänstmedarbetare kommer att kontakta dig för att gå igenom din bokning. Vi matchar dig med en av våra duktiga städare och kommer överens när städaren kommer hem till dig.

Varför välja vår hemstädtjänst?

Professionellt och tillförlitligt
Vi förstår vikten av att ha en ren och organiserad hemmiljö. Våra städexperter är noga utvalda och tränade för att leverera enastående resultat varje gång. Du kan lita på oss för att vara punktliga, pålitliga och noggranna i vårt arbete.

Skräddarsydda tjänster
Vi förstår att varje hem är unikt, vilket är varför vi erbjuder skräddarsydda städtjänster. Oavsett om du behöver en regelbunden veckostädning eller en djupgående vårstädning, kan vi anpassa våra tjänster.

Effektivitet och kvalitet
Vi på Clas Fixare strävar alltid efter att ge våra kunder enastående kvalitet och högsta effektivitet. Vår noggranna inställning till detaljer gör att inget utrymme förbises.