Allmän trädgårdshjälp

Behöver du allmän trädgårdshjälp eller skötsel av din trädgård? Ingen fara. Vi hjälper dig med det mesta i din trädgård eller på din uteplats. Till exempel rensa ogräs, kratta löv eller vårstädning. Att sköta trädgården innebär att ta hand om alla de olika elementen…

Läs mer

från 499 kr/tim Innan RUT-avdrag: 998 kr

Boka tjänst

Mer info

Trädgårdshjälp Behöver du allmän trädgårdshjälp eller skötsel av din trädgård? Ingen fara. Vi hjälper dig med det mesta i din trädgård eller på din uteplats. Till exempel rensa ogräs, kratta löv eller vårstädning.

Att sköta trädgården innebär att ta hand om alla de olika elementen i din trädgård på ett sätt som håller dem friska och välmående. Det finns några grundläggande steg du kan ta för att hålla din trädgård i gott skick:

 1. Vattna: Vatten är avgörande för alla växter i trädgården. Se till att de får tillräckligt med vatten, men se också till att inte övervattna dem.
 2. Gödsla: Växter behöver näring för att växa och blomstra. Använd gödselmedel som är lämpliga för de specifika växterna du har i din trädgård.
 3. Beskärning: Beskärning är viktigt för att hålla dina buskar och träd i god form och för att uppmuntra tillväxt.
 4. Ogräsrensning: Rensa bort ogräs för att hålla din trädgård fri från oönskade växter som kan ta upp näring och plats.
 5. Skadedjurskontroll: Skadedjur kan orsaka skador på växterna i din trädgård, så det är viktigt att ta itu med dem så fort du ser dem.
 6. Klippning av gräsmatta: Regelbunden klippning av gräsmattan hjälper till att hålla den frisk och grön.
 7. Plantering: Plantera nya växter när det är lämpligt, beroende på växtsäsong och lämpliga förhållanden.

Genom att ta hand om din trädgård på detta sätt kan du hjälpa till att hålla den frisk och välmående. För att uppnå detta kan det vara bra att gå igenom nedan listade moment och börja planera.

 1. Plantering
 2. Beskärning
 3. Ogräsrensning
 4. Gödsling
 5. Bevattning
 6. Skadedjurskontroll
 7. Gräsklippning
 8. Trädgårdsdesign
 9. Perenner
 10. Rabatt
 11. Häckar
 12. Trädgårdsverktyg
 13. Kompostering
 14. Växtnäring
 15. Markförbättring
 16. Buskar
 17. Träd
 18. Stenläggning

Villkor

Detta ingår i tjänsten allmän trädgårdshjälp:

 • 60 minuters (eller mer) allmän trädgårdshjälp.
 • Observera att alla trädgårdsredskap ska finnas på plats hos dig.Observera att Clas Fixare ej kan slänga på återvinning eller annan frakt.