Behöver ditt företag hjälp av våra tjänster?

Hos Clas Fixare kan vi erbjuda våra tjänster till företag såväl som privatpersoner. Kontakta oss så hjälper vi dig och ditt företag med att hitta en lösning som passar just er.

Alla tjänster under samma tak

Vi vet att ett företag och kontor i bra skick bidrar till en ökad trivsel på jobbet. Låt oss hjälp er med fixet, renoveringen eller vad det än må vara. Testa oss, vi gillar en utmaning!  På Clas Fixare finns duktiga hantverkare som kan hjälpa till att tillgodose era behov när det kommer till att underhålla och ta hand om er arbetsplats. Inomhus såväl som utomhus.

Vi har samlat snickare, elektriker och rörmokare under ett och samma tak och vår ambition är att just den kompetens ni söker ska finnas tillgänglig. Vi kan med andra ord hjälpa dig med det mesta!

Kontakta oss för offert

Här har du möjlighet att kontakta oss för offert eller om du har en allmän fråga.
Vill du hellre ringa så kan du göra det på:
010-410 69 00

Uppgifter om företaget
Kontaktperson
Kontaktperson*
Hur kan vi hjälpa dig?
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 20 MB.
  Ladda gärna upp så många bilder som möjligt för att underlätta för oss i kontakten
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Varför välja Clas Fixare?

  Skräddarsydd hjälp

  Varje hem och företag är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina specifika behov.

  Nöjd kund-garanti

  Vi är så säkra på kvaliteten på våra tjänster att vi erbjuder en nöjd kund-garanti. Om du inte är nöjd, gör vi det rätt!

  Alltid försäkrade

  Alla våra tjänster är försäkrade för din trygghet. Från dammsugare till skurhink, vi skyddar både ditt hem och våra anställda.

  Trygga villkor

  Vi värderar din säkerhet och trygghet. Alla våra städare genomgår flera intervjuer och bakgrundskontroller för att garantera bästa möjliga resultat och upplevelse.

  Skicka in din bokning!

  Oavsett vad dit företag behöver hjälp med så är vi övertygade om att vi kommer hitta rätt lösning för er. Välkommen att skicka in din förfrågan på via länken nedan!

   Chatta med oss:

   På hemsidan

   Vardagar: 08.00-17.00