El & belysning

Här hittar du alla tjänster som rör elinstallation. Allt från att byta befintliga eluttag till större ingrepp som att byta elcentral, tråda om bostaden, byta badrumsfläkt m.m. Vi jobbar endast med fast anställda elektriker som har schyssta villkor. Vi är självklart anslutna till kollektivavtal och är godkända/certifierade av Elsäkerhetsverket.

belysning i hemmet

Byta el och installera belysning - vi har certifierade elektriker

Med en elektriker från Clas Fixare kan du vara säker på att få en godkänd elektriker som utför arbetet i ditt hem. Vi utför inte bara ett professionellt arbete utan det blir snyggt också. Sladdhärvor och kablar som löper fult är inget för oss. Så vill du byta el eller installera belysning finns vi här för dig. Våra elektriker är specialiserade på allt inom el och belysning. OBS! 195 kr startavgift tillkommer på el- och belysningstjänster!

Frågor & svar

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna.

Är ni försäkrade?
  • Ja, vi har en heltäckande försäkring genom IF. Den gäller både under arbetet och under resa till och från uppdraget
Vilka orter täcker Clas Fixare?
  • Vi kan hjälpa till i hela Stockholm, dvs från Upplands Väsby och Vallentuna i norr, Värmdö i öster, Haninge i söder och Ekerö i väst samt Uppsala. För småfix och monteringstjänster kan vi även hjälpa till i Göteborg och Malmö.
  • Mot en tilläggsavgift kan vi även ta vissa uppdrag utanför upptagningsområdet.