Målare

Ett effektivt sätt att fräscha upp ett rum är att få in lite nya färger. Det är givetvis möjligt att måla om själv, men det är också ett tidskrävande arbete som kräver mycket noggrannhet från målarens sida. Vill du vara säker på att projektet får ett så lyckat resultat som möjligt? Då rekommenderar vi att du kontaktar oss på Clas Fixare för att hitta en målare redan idag.

Visa mer
  Målare

  En behörig målare som du kan lita på

  Söker du målare? Hos oss kan du anlita målare till bra pris för såväl utvändig som invändig målning och tapetsering. Du kan med trygghet lämna ansvaret i händerna på oss, eftersom:

  • vi tar fullt ansvar för att jobbet utförs under schyssta arbetsförhållanden
  • material och penslar av hög kvalitet används under arbetet
  • målaren du anlitar har erfarenhet av liknande kunder och måleriuppdrag
  • du får se ett yrkesbevis för den målare du anlitar.
  Målare

  Våra kunder berättar

  Här hittar du våra målare

  För oss är det viktigt att både privatpersoner och företag ska kunna få tag på måleritjänster snabbt och enkelt, och samtidigt veta att dessa tjänster utförs grundligt och på så kort tid som möjligt. Genom Clas Fixare kan du anlita målare på många orter! Tack vare vår smidiga tjänst här på hemsidan kan du enkelt hitta en behörig målare i din närhet.

  Målare Stockholm

  Gå till Stockholm

  Målare Åkersberga

  Gå till Åkersberga

  Målare Huddinge

  Gå till Huddinge

  Målare Norrtälje

  Gå till Norrtälje

  Våra målare

  Simon

  Simon arbetar som målare på Clas Fixare och har en treårig utbildning från gymnasiet med inriktning måleri. Han har 2 års arbetslivserfarenhet varav cirka 1 år som lärling. Simon utför alla typer av måleri, både interiör målning samt större målarprojekt utomhus såsom fasadmålning.

  Irene

  Irene är utbildad målare och har gått 3-årig lärlingsutbildning. Hon har nära 10 års erfarenhet av att arbeta som målare och har även provat på arbetet som snickare. Förutom bred erfarenhet av både invändigt och utvändigt måleri kan Irene också tapetsera. Tidigare har Irene erfarenhet av att arbeta som både säljare och undersköterska.

  Samuel

  Samuel är utbildad målare med gedigen kunskap inom yrket. Utöver behandlingar inomhus (tak, väggar, snickerier) är han utbildad inom tapetsering, utvändig målning av trä och mineralytor, linoljefärg, blekning, oljning samt lackbehandling av trä. Samuel har 6 års erfarenhet inom måleriyrket.

  Vanliga frågor och svar om målare

  Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om målare.

  Vad gör en målare?

  Måleri handlar inte bara om att sätta ny färg på tak eller väggar. Målare är proffs på grundliga behandlingar av alla sorters ytor! Underlaget som får ny kulör kan vara golv, väggar, tak, fasader, fönster och lister.

  Hur snabbt målar en målare?

  I regel brukar det ta en målare mellan 3–4 timmar per strykning och 20 kvadratmeter. Arbetet kan alltså ta cirka 12 timmar om väggarna ska målas tre gånger. Torktid av färgen och förarbetet som till exempel spackling gör att den totala arbetskostnaden blir högre.

  Vad krävs för att bli målare?

  Utbildning för målare sker via gymnasiets treåriga byggprogram. De som vill få jobb som målare tar specifika kurser under årskurs två och tre. Efter utbildningen jobbar man som lärling ett par år, innan man kan avlägga ett gesällprov för att bevisa sin färdighet. Det går även att bli målare utan utbildning genom att gå några extra år som lärling på en målerifirma.

  Hur mycket kostar en målare i timmen?

  Du betalar timpris för målare från Clas Fixare. En genomsnittlig kostnad för målare ligger på 570 kr/tim ink moms efter rotavdrag. Målarens kostnad kan alltså bli lägre tack vare rotavdraget, och om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med ansökan.

  Målare

  Våra målare hjälper dig att få till en fräsch känsla i bostaden! Utöver måleriarbeten hos privatpersoner kan våra målare hjälpa till med målning av offentliga miljöer, exempelvis företagets kontorslokaler. De gör såklart alltid ett grundligt förarbete, så att slutresultatet blir helt fantastiskt oavsett vilket slags projekt det gäller. Förarbetet innefattar att tvätta, slipa och spackla innan målandet eller tapetseringen. Du är varmt välkommen att boka en målare eller få offert för någon av följande måleritjänster:

  Vad en målare från Clas Fixare kan hjälpa till med

  Chatta med oss:

  På hemsidan

  Vardagar: 08.00-17.00