Installera Plejd dimmer

Om du vill ha full kontroll över belysningen i ditt hem med hjälp av din telefon eller surfplatta, bör du överväga att installera Plejd dimmer. Plejds smarta belysningssystem ger dig möjlighet att enkelt styra hela hemmets belysning med bara ett knapptryck eller genom röststyrning.…

Läs mer

2500 kr Innan ROT-avdrag: 3571 kr

Boka tjänst

Mer info

Om du vill ha full kontroll över belysningen i ditt hem med hjälp av din telefon eller surfplatta, bör du överväga att installera Plejd dimmer. Plejds smarta belysningssystem ger dig möjlighet att enkelt styra hela hemmets belysning med bara ett knapptryck eller genom röststyrning. Och om du behöver hjälp med dina elektriska behov, är vårt erfarna team av elektriker redo att assistera.

Våra elektriker i Stockholm är verksamma i hela länet, inklusive områden som Nacka, Täby, Solna, Norrtälje, Sollentuna, Järfälla, Södermalm, Lidingö och Tyresö. Oavsett var du befinner dig i Stockholms län är vi bara ett samtal bort. På Clas Fixare strävar vi efter att leverera högkvalitativ service och är här för att lösa dina elektriska problem.

Installera Plejd dimmer

Foto: Plejd.com

Plejd är en smart dimmerdosa som fungerar som ett alternativ till lampknappen. Produkterna installeras av en auktoriserad elektriker bakom befintlig lampknapp eller i elcentralen. Genom Bluetooth kan sedan du via din telefon & surfplatta styra all din belysning i hemmet och få tillgång till en mängd smarta funktioner.

Varför ska jag installera Plejd dimmer?

  1. Enkel installation: Plejd Dimmers är utformade för att vara enkla att installera och använda. De kan installeras i befintliga vägguttag och fungerar med de flesta typer av befintliga ljuskällor.
  2. Trådlös styrning: Plejd Dimmers är trådlösa och kan styras med hjälp av en app på din smartphone eller surfplatta. Detta innebär att du kan justera belysningen vart du än är, utan att behöva vara i närheten av väggströmbrytaren.
  3. Smidig dimning: Plejd Dimmers erbjuder smidig och exakt dimning av belysningen. Du kan enkelt justera ljusstyrkan för att skapa rätt atmosfär i rummet eller för att spara energi när full belysning inte behövs.
  4. Tidsinställningar: Med Plejd-appen kan du skapa tidsinställda händelser för att automatisera din belysning. Du kan ställa in scheman för att slå på eller av ljuset vid specifika tider, vilket kan vara praktiskt när du är borta eller för att simulera närvaro.
  5. Kompatibilitet: Plejd Dimmers är kompatibla med andra Plejd-produkter och kan enkelt integreras i ett Plejd-smart hem-ekosystem. Du kan skapa olika scenarier och gruppera dina enheter för att styra flera ljuskällor samtidigt.
  6. Energibesparing: Genom att använda Plejd Dimmers kan du optimera belysningen och spara energi. Genom att dimma belysningen kan du minska strömförbrukningen och förlänga livslängden på dina ljuskällor.

Får jag installera Plejd dimmer själv?

Installation av elprodukter ska alltid ske av en auktoriserad elektriker enligt Elsäkerhetsverkets föreskrifter – Koppla Säkert. Behöver du hjälp med att installera Plejd dimmer? Vi på Clas Fixare kan hjälpa dig med det där hemma som du inte har behörighet för. Med oss kan du känna dig trygg med att allt sker på ett säkert och professionellt sätt. Boka idag för att komma i kontakt med en av våra behöriga elektriker som kan hjälpa dig att installera Plejd dimmer.

Villkor

Denna tjänst innefattar installation av Plejd dimmer.

2500 kr fast pris efter ROT. Kostnad avser installation av Plejd dimmer 1 st.

Serviceavgift på 295 kr tillkommer.