Elektriker Täby

Söker du en elektriker i Täby som hjälper till med nyinstallation till renoveringar? En elfirma som är proffs på byte av dimmer, eller kanske en elektriker i Täby som kan hjälpa dig med en felsökning? Oavsett om du behöver hjälp med elinstallationsarbeten eller service av befintliga elektriska anläggningar lovar vi att du hittar rätt elektriker i Täby genom Clas Fixare. Tveka inte att kontakta oss redan idag för att få offert hos Täbys elektriker! Du kan också välja att direkt boka en auktoriserad elinstallatör i Täby med hjälp av vår smidiga bokningstjänst här på hemsidan.

Visa mer
  Elektriker {stadsdel-elektriker}

  En behörig elektriker i Täby som du kan lita på

  Clas Fixare hjälper både privatpersoner och företag att hitta rätt person att anlita för såväl elinstallationer som underhåll i Täby. Vi garanterar schyssta villkor – både för dig och för elektrikerna du väljer att anlita. Alla våra elektriker i Täby är certifierade av Elsäkerhetsverket och vi är såklart även anslutna till kollektivavtalet. Du kan också räkna med att:

  • elektrikern du anlitar har erfarenhet av liknande jobb.
  • alla våra elektriker i Täby har genomgått relevant utbildning.
  • det finns ett yrkesbevis för elektrikern i fråga.
  • material av hög kvalitet används vid arbetet.
  Lokal elfirma i Sollentuna? Få pris och offert från Sollentunas elektriker idag på elinstallation.

  Våra kunder berättar

  Våra elektriker

  Adnan

  Adnan är auktoriserad elektriker och även utbildad ekonom i grunden. Adnan arbetar som arbetsledare på Clas Fixare och leder arbetet på plats ute hos kund. Nyligen har Adnan genomgått BAS-P / BAS-U utbildning och ansvarar därmed även för planering/utförande på byggarbetsplatsen. Han är expert inom sitt skrå med över 15 års erfarenhet av att arbeta som elektriker. Adnan är också mentor för våra mer juniora elektriker och är med och utvecklar Clas Fixares erbjudanden inom el-tjänster.

  Bo

  Bo arbetar som elektriker på Clas Fixare och har fullgjort lärlingsprogrammet. Han har 3 års erfarenhet av att arbeta som elektriker och har god kännedom om de flesta el-produkter. Bo kommer gärna med konkreta förslag på olika typer av el-installationer. Vill du veta vart du ska placera dina spotlights i taket? Fråga gärna Bo!

  Marvin

  Marvin jobbar som serviceelektriker på Clas Fixare. Han är utbildad elektriker med ECY-certifikat och har 12 års erfarenhet inom yrket. Marvin expertis ligger främst inom avancerade felsökningar och elinstallationer. Han har även stor kännedom om el-produkter samt material. Tveka inte att be Marvin om goda råd gällande alltifrån belysning till när det är dags att byta elcentral hemma.

  Niklas

  Niklas är utbildad elektriker och är ECY-certifierad. Han har 8 års erfarenhet av att arbeta som elektriker och har hög expertis inom olika el-installationer samt material. Niklas hjälper gärna till med alltifrån belysningsplanering och installation till avancerad felsökning av el.

  Christopher

  Christopher är utbildad serviceelektriker och har sedan 2022 arbetat hos oss på Clas Fixare. Han har 4 års erfarenhet av yrket och tog examen 2019 från Lernia utbildning. Christopher är en noggrann problemlösare och har intyg på skötsel av elektriska anläggningar samt elinstallationsregler. Tidigare har Christopher arbetat som utbildad kock med anställning på flera välrenommerade restauranger i Stockholm.

  Tobias

  Tobias jobbar som auktoriserad elektriker på Clas Fixare och är ECY-certifierad. Tobias är även arbetsledare vilket innebär att han är ansvarig elektriker på plats och leder samt planerar större arbeten ute hos kund. Han har 12 års erfarenhet av att jobba som elektriker och har tidigare erfarenhet av av att arbeta med el-arbete i fastigheter. I sin roll som arbetsledare ansvarar Tobias även för våra mer juniora elektriker och fungerar som mentor.

  Installationsföretagen - Clas Fixare har medlemskap hos installatörsföretagen som arbetar med kollektivavtal inom installationsbranchen för bl.a. elektrikerElsäkerhetsverket - Clas Fixare är en auktoriserad elinstallatör och finns med i elsäkerhetsverkets register över godkända elinstallatörer & elektriker.Koppla säkert - Tjänst från elsäkerhetsverket för när en elektriker gör en elinstallation.

  Elektriker & elfirma i Täby – vanliga frågor och svar

  Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om våra elektriker.

  Hur blir man behörig elektriker?
  Efter godkänd och avslutad lärlingstid på ett elföretag får man ett certifikat som bevisar fullgjord utbildning. Det är Elbranschens centrala yrkesnämnd som utfärdar certifikatet.
  Vad krävs för att bli elektriker?

  Det krävs en grundläggande utbildning för att bli elektriker. Det sker på gymnasiets El- och energiprogram, och därefter fortsätter man som lärling på ett elföretag. Det finns även utbildningar inom Yrkeshögskolan med inriktning mot elinstallationer.

  Vad gör en elektriker?

  Arbetsdagen för en elektriker kan inkludera allt från att reparera elektriska anläggningar till att installera el i nybyggda bostäder eller förse företag med nya larmsystem.

  Vad kostar en elektriker i timmen?

  Med Clas Fixare betalar du timpris för din elektriker. Kostnaden för en elektriker varierar alltså beroende på hur lång tid jobbet tar att utföra. Du kan också ha rätt till rotavdrag när du anlitar elektriker, och i så fall hjälper vi dig att ansöka om detta. Timdebitering för en elektriker ligger då på ungefär 750 kronor, inklusive rotavdrag  för mindre uppdrag. Det tillkommer även en extra serviceavgift för elektriker som ser likadant ut oavsett hur många timmar du behöver hjälp – 195 kronor.

  Elektriker Täby

  Det finns som nämnt tidigare en rad olika yrkestitlar inom elbranschen beroende på vilken specialisering elektrikern har. Arbetsdagarna för en elektriker i Täby kan alltså se väldigt olika ut från elektriker till elektriker men grundsyftet är alltid detsamma – att installera och underhålla olika typer av elektriska anläggningar och på så vis bidra till en hållbar samhällsutveckling. Elektrikerna är med andra ord oerhört viktiga för samhällets funktion!

  Elektriker i Täby från Clas Fixare kan hjälpa till med

  Chatta med oss:

  På hemsidan

  Vardagar: 08.00-17.00

  Bästa elektriker i Täby?

  Söker du efter Täbys bästa elektriker? Clas Fixare kan hjälpa dig i Täby med allt inom el och elinstallationer. Med en elektriker från Clas Fixare kan du vara säker på att få en godkänd elektriker Täby som utför arbetet i ditt hem, tryggt och säkert.