Så tycker våra kunder om att renovera med oss!

Att jobba med människor och få vara med och förbättra våra kunders hemmiljö är det bästa vi vet på Clas Fixare. Här får du träffa några av våra befintliga kunder och höra deras upplevelse om hur det är att renovera och fixa hemma med hjälp av Clas Fixare. Sugen på att höra hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss och berätta mer om ditt projekt hemma!

Följ Nina och resan med Villa Tumba

Clas Fixare renoverar 60-talsdröm

Clas Fixare hjälper Nina och Axel att renovera Sven och Mona Tumbas vackra 60-talsvilla tillbaka till sin forna glans. Riva ut och bygga nytt? Nej här gör man precis tvärtom och alla gamla originaldetaljer bevaras och förädlas. Följ med bland spännande träpaneler, tegelväggar och vacker kalksten. Denna renovering har allt och lite till!

Clas Fixare renoverar färgstarkt hem med vackra designdetaljer

Möt vår kund Linda samt inredningsdesignern Emma!

Clas Fixare hjälper till att renovera ett unikt hem som verkligen speglar dess ägare Linda. Till vår hjälp har vi tagit inredningsdesignern Emma som tillsammans med hantverkare från Clas Fixare skapat ett unikt och personligt hem som återspeglas i allt från färgval till belysning och inredningsdetaljer. Missa inte att kika in i detta snygga och spännande hus som har allt och lite till!

Clas Fixare hjälper dig med dina byggprojekt hemma!

Clas Fixare vill underlätta vardagen i ditt hem genom att erbjuda små och stora tjänster inom bygg, renovering, småfix och montering. Vi erbjuder alltid:

  • Tydlig och transparent prissättning
  • Certifierade hantverkare
  • Både små och stora uppdrag

Be om offert här

Toppen!
Personalen var mycket trevlig och att arbetet utfördes på ett proffsigt sätt. Det var både snabbt och enkelt. Resultatet blev supersnyggt! Jag hoppas fler får glädje av den här tjänsten!
IngridFrån Trustpilot