Installera strömbrytare

Om du behöver hjälp med att byta ut dina gamla strömbrytare eller installera en ny, kan Clas Fixare vara din räddning. Vi erbjuder tjänster utförda av behöriga elektriker som har alla nödvändiga verktyg med sig. Vårt team av erfarna elektriker är redo att snabbt…

Läs mer

1700 kr Innan ROT-avdrag: 2429 kr

Boka tjänst

Mer info

Om du behöver hjälp med att byta ut dina gamla strömbrytare eller installera en ny, kan Clas Fixare vara din räddning. Vi erbjuder tjänster utförda av behöriga elektriker som har alla nödvändiga verktyg med sig. Vårt team av erfarna elektriker är redo att snabbt och effektivt ta hand om dina elektriska behov, oavsett var du befinner dig i Stockholm.

Vi täcker hela området, inklusive Nacka, Täby, Solna, Norrtälje, Sollentuna, Järfälla, Södermalm, Lidingö och Tyresö. Hos Clas Fixare är vår prioritet att leverera högkvalitativ service. Så tveka inte att kontakta oss idag om du behöver hjälp med dina elektriska problem i Stockholmsområdet.

Villkor

Denna tjänst innefattar byte av eller installation av strömbrytare inomhus och utomhus. Gäller det byte dimmer, välj tjänsten ”Installera/byta dimmer”.

Kostnad ovan avser 1 st strömbrytare, lägger du till fler strömbrytare så ser du estimerat pris vid bokningen.

Har du fler än 10 strömbrytare som ska bytas, välj tjänsten ”Byta ut fler än 10 strömbrytare”.