Rörmokare

Yrkestiteln till trots så arbetar rörmokare med betydligt mer än bara rör. Rörmokaren erbjuder nämligen hjälp med allting inom VVS – alltså värme, ventilation och sanitet. Därför kallas en rörmokare ibland även för VVS-montör. Kort och gott så anlitar både privatpersoner och företag denna typ av hantverkare för installation och reparation av VVS-anläggningar. Det kan till exempel handla om värmepumpar, vattenklosetter, blandare och mängder av andra tjänster.

Visa mer
  Bästa rörmokeri i stockholm för avloppsrensning

  En behörig rörmokare som du kan lita på

  Ska du installera ny toalett, tvättmaskin eller varmvattenberedare? Eller har du fått stopp och behöver någon som kan hjälpa till att rensa avlopp? Våra certifierade rörmokare utför såväl akuta servicearbeten genom VVS-jour som planerade arbeten i form av exempelvis badrums- och köksrenovering. Du kan också räkna med att:

  • det råder goda arbetsvillkor och finns ett yrkesbevis för den rörmokare du anlitar
  • rörmokaren använder sig av material, verktyg och lösningar av hög kvalitet
  • våra rörmokare har stor erfarenhet av olika kunder och projekt
  • rörmokaren är professionell och ger dig ett resultat som håller.
  Rörmokare

  Våra kunder berättar

  Här hittar du våra rörmokare

  Oavsett plats så kan du anlita rörmokare genom Clas Fixare. För oss är det viktigt att du som kund ska kunna få tag på ett kunnigt VVS-företag oavsett var du bor. Genom oss får du hjälp från ett professionellt rörmokeri. Kontakta oss och få reda på en ungefärlig kostnad för rörmokare, eller använd vår smidiga onlinetjänst för att direkt boka en montör inom rör och VVS.

  Rörmokare Stockholm

  Gå till Stockholm

  Rörmokare Sollentuna

  Gå till Sollentuna

  Rörmokare Åkersberga

  Gå till Åkersberga

  Rörmokare Huddinge

  Gå till Huddinge

  Våra rörmokare

  Becir

  Becir har gått på gymnasiet med inriktning på VVS och kyl. Han har dessutom senare utbildning inom Säker Vatten och installationer samt är certifierad inom heta arbeten. Becir gick som lärling i 2 år och har på senare år även certifierat sig som VVS-montör hos IUC. Becir har arbetat med alltifrån större badrumsrenoveringar till installation av fjärrvärme, byte av blandare samt duschväggsinstallation.

  Edin

  Edin är behörig rörmokare med VVS-certifikat och utbildning från gymnasiet. Edin har även Säkert Vatten certifikat. Han har bred erfarenhet inom yrket och har arbetat som rörmokare i över 4 år. Edin kan utföra de allra flesta typer av VVS-arbeten. Från byte av blandare till mer avancerad VVS som rörläggning samt installera värmepanna.

  Peter

  Peter är behörig rörmokare med VVS-certifikat. Han har gedigen erfarenhet och har arbetat som rörmokare i över 30 år. Peter kan utföra de flesta jobb inom VVS och är expert på alltifrån byte av blandare till att installera WC, tvättmaskin, byta handfat samt diskmaskin.

  BKR - Bygg keramik rådet har satt branschregler BVV för rörmokare & vvs arbeten i våtrum som Clas Fixares hantverkare arbetar efter.Säker vatten - Clas Fixare är ett auktoriserad VVS företag och uppfyller kraven genom Säker vatten för att våra rörmokare ska göra en trygg och säker vvs installation.

  Rörmokare & rörmokeri – vanliga frågor och svar

  Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om rörmokare.

  Hur blir man rörmokare?
  Det finns fyra alternativ när det gäller utbildning till rörmokare. En ung person som vill bli rörmokare kan gå gymnasiets VVS- och Fastighetsprogram med inriktning VVS. Det går även att utbilda sig på Komvux eller Yrkeshögskolan, alternativt börja arbeta som företagslärling utan utbildning. Certifikat får man sedan efter flera års arbete som lärling.
  Vad gör en rörmokare?

  Kärt barn har många namn! En rörmokare, VVS-rörmokare, rörläggare eller VVS-montör arbetar med att skapa bra inomhusmiljöer genom att montera rör och olika typer av system inom vatten och ventilation. En rörmokare  arbetar i alla sorters fastigheter – rörmokaren kan dels hjälpa till i din bostad men också på exempelvis ett företag.

  Vad kostar en rörmokare i timmen?

  Du betalar timpris för rörmokare genom Clas Fixare. Ett ungefärligt pris för rörmokare ligger på 770 kronor i timmen efter rotavdrag. Rörmokarens pris kan alltså bli lägre genom avdraget, och om du har rätt att få avdrag så hjälper vi till med ansökan. Det tillkommer även en startavgift på 195 kronor oavsett hur lång eller kort tid arbetet tar.

  Rörmokare

  På Clas Fixare kan du snabbt anlita en rörmokare på jour för akut rörservice som exempelvis stopp i avlopp. Våra rörmokare kan även hjälpa till med VVS-arbeten när du renoverar eller bygger ny bostad. Våra rörmokare utför såväl projektering som montering med stor expertis, och erbjuder relevanta försäkringar och garantier. Boka en rörmokare eller få offert på någon av följande tjänster redan idag:

  Rörmokare från Clas Fixare kan hjälpa till med

  Chatta med oss:

  På hemsidan

  Vardagar: 08.00-17.00

  Bästa rörmokeri?

  Söker du efter en rörmokare? Hos Clas Fixare hittar du behöriga rörmokare för både stora och små VVS-arbeten. Rörmokaren garanterar ett tryggt och säkert arbete. Kontakta oss idag för offert på rörmokeri.