Rörmokare Upplands Väsby

Rörmokare – även kallad VVS-montör – är en hantverkare som är specialiserad inom värme, ventilation och sanitet. Söker du rörmokare i Upplands Väsby? Clas Fixare arbetar med auktoriserade och erfarna rörmokare och rörmokeri i Upplands Väsby som erbjuder hjälp med olika typer av uppdrag inom VVS. Såväl företag som privatpersoner är varmt välkomna att anlita våra rörmokare i Upplands Väsby för reparationer och installationer av alla sorters VVS-anläggningar.

Visa mer
  Bästa rörmokeri i stockholm för avloppsrensning

  En behörig rörmokare i Upplands Väsby som du kan lita på

  Behöver du installera ny tvättmaskin, varmvattenberedare eller toalett? Har du fått stopp i dina rör och behöver hjälp av certifierade rörmokare i Upplands Väsby så snabbt som möjligt? Vi arbetar med flera rörmokare i Upplands Väsby som är vana vid både akuta arbeten genom VVS-jour och planerade jobb i alla typer av fastigheter. Våra VVS-rörmokare i Upplands Väsby utlovar även att:

  • de har ett yrkesbevis som rörmokare
  • de arbetar under schyssta arbetsvillkor
  • de nyttjar verktyg, material och lösningar av god kvalitet
  • du får relevanta garantier och försäkringar på arbetet.
  Rörmokare

  Våra kunder berättar

  Våra rörmokare

  Becir

  Becir har gått på gymnasiet med inriktning på VVS och kyl. Han har dessutom senare utbildning inom Säker Vatten och installationer samt är certifierad inom heta arbeten. Becir gick som lärling i 2 år och har på senare år även certifierat sig som VVS-montör hos IUC. Becir har arbetat med alltifrån större badrumsrenoveringar till installation av fjärrvärme, byte av blandare samt duschväggsinstallation.

  Edin

  Edin är behörig rörmokare med VVS-certifikat och utbildning från gymnasiet. Edin har även Säkert Vatten certifikat. Han har bred erfarenhet inom yrket och har arbetat som rörmokare i över 4 år. Edin kan utföra de allra flesta typer av VVS-arbeten. Från byte av blandare till mer avancerad VVS som rörläggning samt installera värmepanna.

  Peter

  Peter är behörig rörmokare med VVS-certifikat. Han har gedigen erfarenhet och har arbetat som rörmokare i över 30 år. Peter kan utföra de flesta jobb inom VVS och är expert på alltifrån byte av blandare till att installera WC, tvättmaskin, byta handfat samt diskmaskin.

  BKR - Bygg keramik rådet har satt branschregler BVV för rörmokare & vvs arbeten i våtrum som Clas Fixares hantverkare arbetar efter.Säker vatten - Clas Fixare är ett auktoriserad VVS företag och uppfyller kraven genom Säker vatten för att våra rörmokare ska göra en trygg och säker vvs installation.

  Rörmokare & rörmokeri i Upplands Väsby – vanliga frågor och svar

  Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om våra rörmokare.

  Hur blir man rörmokare?
  Det finns fyra alternativ när det gäller utbildning till rörmokare. En ung person som vill bli rörmokare kan gå gymnasiets VVS- och Fastighetsprogram med inriktning VVS. Det går även att utbilda sig på Komvux eller Yrkeshögskolan, alternativt börja arbeta som företagslärling utan utbildning. Certifikat får man sedan efter flera års arbete som lärling.
  Vad gör en rörmokare?

  Kärt barn har många namn! En rörmokare, VVS-rörmokare, rörläggare eller VVS-montör arbetar med att skapa bra inomhusmiljöer genom att montera rör och olika typer av system inom vatten och ventilation. En rörmokare  arbetar i alla sorters fastigheter – rörmokaren kan dels hjälpa till i din bostad men också på exempelvis ett företag.

  Vad kostar en rörmokare i timmen?

  Du betalar timpris för rörmokare genom Clas Fixare. Ett ungefärligt pris för rörmokare ligger på 770 kronor i timmen efter rotavdrag. Rörmokarens pris kan alltså bli lägre genom avdraget, och om du har rätt att få avdrag så hjälper vi till med ansökan. Det tillkommer även en startavgift på 195 kronor oavsett hur lång eller kort tid arbetet tar.

  Rörmokare Upplands Väsby

  Clas Fixare hjälper dig att hitta rörmokare på jour i Upplands Väsby som kan hjälpa dig med akuta problem i kök eller badrum. Här kan du också hitta rörmokare med bra priser för byte eller installation av till exempel WC-stol eller värmepumpar, och som kan hjälpa dig med att dra vatten när du renoverar eller bygger bostad i Upplands Väsby. Såväl projektering som installationer sker alltid med största expertis – du som kund får alltså njuta av ett bra resultat i lång tid framöver! Du kan boka en rörmokare eller få offert på rörmokare i Upplands Väsby för något av följande:

  Rörmokare i Upplands Väsby från Clas Fixare kan hjälpa till med

  Chatta med oss:

  På hemsidan

  Vardagar: 08.00-17.00

  Bästa rörmokeri i Upplands Väsby?

  Söker du efter Upplands Väsbys bästa rörmokare? Hos Clas Fixare hittar du behöriga rörmokare Upplands Väsby för både stora och små VVS-arbeten. Rörmokaren garanterar ett tryggt och säkert arbete. Kontakta oss för offert på rörmokeri i Upplands Väsby.