Tvätt & diskmaskin

Är det på tiden för en ny tvättmaskin eller diskmaskin? Våra VVS-montörer fixar en säker installation snabbt och proffsigt. Ibland kan listan på saker som ska fixas där hemma kännas oändlig, så låt oss hjälpa dig. Våra rörmokare är proffs och vet precis hur de ska göra en ordentlig installation. Överlämna det till oss, vi fixar. Läs mer på sidorna installera tvättmaskin, installera diskmaskin och installera torktumlare.

Visar 3 av 3 tjänster

Installera tvättmaskin & diskmaskin

Med Clas Fixare får du det installerat och klart utan krångel. Våra VVS-montörer gör en säker installation, så du kan känna dig helt trygg. Att uppdatera hemmet ska varken behöva ta en massa tid, eller pengar. Det är lätt att saker som ska fixas där hemma bara skjuts upp, men med oss är det bara att göra en simpel bokning, så är din tvättmaskin eller diskmaskin snart redo att användas.

Boka en installation av oss idag, så hjälper vi dig!

Boka nu

Frågor & svar

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna.

Är ni försäkrade?
  • Ja, vi har en heltäckande försäkring genom IF. Den gäller både under arbetet och under resa till och från uppdraget
Vilka orter täcker Clas Fixare?
  • Vi kan hjälpa till i hela Stockholm, dvs från Upplands Väsby och Vallentuna i norr, Värmdö i öster, Haninge i söder och Ekerö i väst samt Uppsala. För småfix och monteringstjänster kan vi även hjälpa till i Göteborg och Malmö.
  • Mot en tilläggsavgift kan vi även ta vissa uppdrag utanför upptagningsområdet.