Om oss

Vi förenklar vardagen i ditt hem genom att hjälpa till med både stora och små hantverkstjänster.
Kontakta oss

Vi brinner för att förenkla livet i varje hem

Clas Fixare vill underlätta vardagen i ditt hem genom att erbjuda små och stora tjänster inom bygg, renovering, småfix och montering.

Vi erbjuder:

  • Tydlig och transparent prissättning
  • Certifierade hantverkare
  • Både små och stora uppdrag

Vi väljer Fixare som vi själva skulle släppa in hemma

Clas Ohlson-andan är en kvalitetsstämpel som vi på Clas Fixare vill vårda. Därför gör vi allt för att hitta rätt medarbetare, oavsett om det gäller certifierade hantverkare eller frilansande Fixare. I vår introduktionskurs ingår utbildning i kundomvårdnad. Våra Fixare har kunden i fokus. Våra Fixare skapar en trygg kundupplevelse.

Läs mer om våra certifieringar

Vår organisationsmodell

För att ge våra kunder förstklassig service från första kontakt till sista indragna skruv måste vi börja med oss själva. Därför har vi utarbetat följande organisationsmodell:

  • Platt organisation
  • Jämställdhet och inkludering
  • Motiverande företagskultur

Vilka är Clas Fixare?

Clas Ohlson startade sin cykelverkstad i Insjön i Dalarna år 1918. Alltsedan dess har Clas Ohlson-andan levt kvar i oss. Den som alltid får oss att se lösningar, ta hand om det vi har och ge våra kunder service i världsklass. Precis som Clas. Och det tänker vi fortsätta göra i hundra år till.

Därför är det egentligen ganska självklart att Clas Fixare föddes – för att vi ska kunna förenkla vardagen för våra kunder, på riktigt. Men hantverksbranschen är inte som andra branscher. Det är en bransch som allt för ofta lämnar kunden med en känsla av att det inte riktigt blev som det var tänkt, varken med tiden det tog, kostnaden det landade på eller hur slutresultatet blev. De spelreglerna ställer vi inte upp på. Istället skapar vi en ny och schysstare standard i branschen, för både kunder och medarbetare. Oss ska man kunna lita på, från första offert till sista skruv.

Vi är Clas Fixare – ett schysst hantverksbolag.

Vad står vi för

Våga prova nytt

Clas Ohlson var en entreprenör, modig, nyfiken och inte rädd för att testa nya saker. Clas Fixare går i Clas fotspår och vågar testa, utmana och utveckla.

Enkelt och effektivt

Det ska vara enkelt att anlita Clas Fixare! Tydlig kommunikation och effektiva arbetsprocesser hjälper till att hålla våra priser nere och försäkrar gott slutresultat inom uppsatt tidsplan.

Kunden först

En Clas Fixare gillar verkligen att jobba med kunder. Kunden och kundupplevelsen har alltid högsta prioritet. Från första offert ner till minsta skruv.