Professionell städning för ditt hem och företag

Hos Clas Fixare erbjuder vi skräddarsydda städtjänster för både ditt hem och ditt företag. Med vår nöjd kund-garanti och alltid försäkrade tjänster, kan du vara säker på att ditt utrymme är i trygga händer. Oavsett om du behöver hjälp med hemstädning, flyttstädning, storstädning eller fönsterputs, har vi rätt lösning för dig.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hemstädning

Få ditt hem skinande rent. Vi eliminerar smuts, tar bort fläckar och hanterar damm effektivt.

Läs mer.. Offertförfrågan

Flyttstädning

Flyttar du? Låt oss förbereda ditt gamla hem för nästa hyresgäst med vår expertis enligt standard.

Läs mer.. Offertförfrågan

Storstädning

När ditt hem eller kontor kräver en omfattande rengöring. Vårt team ser till att varje hörn skiner och känns som nytt.

Läs mer.. Offertförfrågan

Kontorsstädning

Ett rent kontor ökar produktiviteten. Låt vårt professionella team hantera städningen så att du och ditt team kan fokusera på ert arbete.

Läs mer.. Offertförfrågan

Visningsstädning

Säljer du ditt hem? Vi ser till att det ser otroligt ut inför visningen. Ett rent hem attraherar fler köpare och bättre erbjudanden.

Läs mer.. Offertförfrågan

Trappstädning

Första intrycket är viktigt. Vårt team garanterar rena, välkomnande trapphus för boende och gäster, skapande en positiv atmosfär dagligen.

Läs mer.. Offertförfrågan

Varför välja Clas Fixare?

Skräddarsydd hjälp

Varje hem och företag är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina specifika behov. Oavsett om det är golvvård, fönsterputs eller något annat, har vi rätt verktyg och kunskap.

Nöjd kund-garanti

Vi är så säkra på kvaliteten på våra tjänster att vi erbjuder en nöjd kund-garanti. Om du inte är nöjd, gör vi det rätt!

Alltid försäkrade

Alla våra tjänster är försäkrade för din trygghet. Från dammsugare till skurhink, vi skyddar både ditt hem och våra anställda.

Trygga villkor

Vi värderar din säkerhet och trygghet. Alla våra städare genomgår flera intervjuer och bakgrundskontroller för att garantera bästa möjliga resultat och upplevelse.

Så funkar rutavdraget

När du anlitar oss för städtjänster kan du dra nytta av rutavdraget. Detta avdrag gör det möjligt för dig att dra av en del av arbetskostnaden direkt på din faktura.

Våra städare

Alla våra duktiga städare genomgår flera intervjuer och bakgrundskontroller för att säkerställa att vi levererar bästa möjliga resultat och upplevelse. De är utbildade i alla aspekter av städning, från rengöring av ytor till avlägsnande av bakterier, för att ge dig ett skinande rent hem eller kontor.

Hur får man bort röklukt från möbler?

Vanliga frågor om våra städtjänster

Navigera genom de mest ställda frågorna för att förstå våra städtjänster bättre. Från vilka tjänster vi erbjuder, till bokning och prissättning, vi har svaren du söker.

Vad kostar städning?

Kostnaden för städning varierar beroende på tjänsten. För exakta priser, vänligen kontakta oss.

Vilka tjänster utför ni?

Vi erbjuder en rad tjänster som hemstädning, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning, visningsstädning och trappstädning till både privatkunder och företag.

Chatta med oss:

På hemsidan

Vardagar: 08.00-17.00