Montera hängmatta

  Har du köpt en hängmatta och kan inte vänta tills du får sjunka ner i den? Låt Clas Fixare hjälpa dig med installation av hängmattan så att du kan fokusera på att njuta av den istället. En hängmatta på en utomhusplats eller i…

Läs mer

från 998 kr/tim

Boka tjänst

Mer info

 

Har du köpt en hängmatta och kan inte vänta tills du får sjunka ner i den? Låt Clas Fixare hjälpa dig med installation av hängmattan så att du kan fokusera på att njuta av den istället. En hängmatta på en utomhusplats eller i trädgården kommer att förgylla dina sommardagar. Här kan du fokusera på avkoppling och ha det riktigt behagligt. Det är dock viktigt att du monterar den på ett korrekt sätt för att den ska vara säker.

Innan du köper en hängmatta är det bra att du läser på hängmattan har bra tygmaterial och vattentålighet.

  1. Hitta en lämplig utrymme. Innan du börjar montera hängmattan, hitta en lämplig plats där den kan hänga. Det bör vara tillräckligt starkt för att hålla vikten av hängmattan och dess användare, och det bör vara tillräckligt stort avstånd för att rymma hela hängmattan när den är upphängd.
  2. Häng upp fästen eller rep. Fäst hängmattan i två fästen eller kabinhake eller hammockfäste som sitter på väggen eller ett annat lämpligt stöd, såsom ett träd eller en hammockstolpe. Du kan behöva använda borrmaskin för att skruva i fästena på väggen eller stödet. Se till att fästena sitter stadigt och säkert.
  3. Häng upp hängmattan. När fästena är på plats, häng upp hängmattan genom att fästa dess ändar på fästena. Hängmattan ska hänga på ett säkert sätt så att den inte kan falla ner eller glida av fästena.
  4. Justera höjden. Det kan behövas justering av höjd på hängmattan genom att flytta upp eller ner fästena på väggen eller stödet. Se till att hängmattan hänger på en bekväm höjd för användaren.
  5. Testa hängmattan. Testa hängmattan genom att sätta dig i den och gunga lite för att testa dess bärkapacitet och säkerhet. Se till att det känns stabilt och säkert innan du börjar använda den regelbundet.

 

Villkor

  • Du behöver ha hängmatta och eventuella fästen på plats.

OBS: denna tjänst är ej avdragsgill enligt Skatteverkets regler