Montera parasoll

  Ett parasoll är ju en viktig detalj i trädgården och något som de flesta har stor användning av. Det är perfekt att ha ovanför en solstol eller trädgårdsbord. Ibland när solen gassar blir det helt enkelt för mycket och då är det ju…

Läs mer

från 499 kr/tim Innan RUT-avdrag: 998 kr

Boka tjänst

Mer info

 

Ett parasoll är ju en viktig detalj i trädgården och något som de flesta har stor användning av. Det är perfekt att ha ovanför en solstol eller trädgårdsbord. Ibland när solen gassar blir det helt enkelt för mycket och då är det ju perfekt att kunna fälla upp ett parasoll och ändå kunna sitt ute och njuta av en lunch eller eftermiddagsfika på uteplatsen.

Innan du köper parasollet är det viktigt att du kontrollerar att parasollet är rätt höjd, material, färg, vindtålighet, vattentålighet och UV-skydd.

Här är några enkla steg för att montera ett parasoll. Läs även igenom bruksanvisningen för just din produkt:

  1. Placera parasollfoten eller parasollstativet på det område där du vill ha parasollet. Se till att basvikten är stadigt och på en plan yta.
  2. Fäst parasollstammen i basen genom att placera stammen i basens öppning.
  3. Öppna parasollet genom att dra upp spaken eller dra i linan, beroende på vilken typ av parasoll du har. Vissa parasoller kan också ha en tryckknapp eller en vridspärr.
  4. Kontrollera att parasollet är ordentligt fäst i stammen. Om det finns några justeringar som behöver göras, justera stammen eller parasollarmarna tills parasollet sitter rakt och stadigt. Det kan behövas en klämma eller hållare för att parasollet ska skugga precis där du vill ha det.
  5. Dra ner parasolltaket genom att dra i linan eller trycka på spärren och låsa den på plats. Se till att parasolltaket är utspänt och att det inte hänger löst eller veckar sig.
  6. Kontrollera att parasollet står stadigt och inte riskerar att falla om det skulle blåsa kraftigt. Justera vid behov basen eller stammen för att förbättra stabiliteten.

Genom att följa dessa steg kan du montera ditt parasoll på ett säkert och effektivt sätt.

Villkor

Detta ingår i tjänsten montera parasoll:

  •  Test och genomgång av hur produkten skall användas.

Du behöver ha parasollet och eventuella extra tillbehör på plats när Fixaren kommer.