Målare Stockholm

Söker du en målare i Stockholm som kan fräscha upp hemmet med nya färger? Att måla om själv är såklart ett alternativ. Det är dock viktigt att komma ihåg att målning innebär ett grundligt arbete där mycket noggrannhet krävs för ett bra resultat. Vore det inte skönt att lämna jobbet till ett måleri i Stockholm som har rätt kompetens och erfarenhet?

Visa mer
  Målare Stockholm

  En behörig målare i Stockholm som du kan lita på

  Genom Clas Fixare kan du hitta målare i Stockholm som jobbar med både utvändig och invändig målning hos såväl privatpersoner som företag. Här kan du till ett bra pris anlita ett måleri i Stockholm som har bred kunskap om alla sorters måleriuppdrag. Det finns flera anledningar till att du med trygghet kan lämna ansvaret åt våra målare i Stockholm:

  • målarna använder sig av penslar, tapeter och annat material av hög kvalitet
  • alla våra målare i Stockholm jobbar under schyssta arbetsförhållanden
  • det finns yrkesbevis för den målare du väljer till projektet.
  Lokalt måleri i Stockholm? - få pris och offert från målare stockholm idag

  Våra kunder berättar

  Här hittar du våra målare i Stockholm

  För oss är det viktigt att våra kunder kan anlita målare till bra kostnad. Vi vill att du snabbt och smidigt ska kunna boka måleritjänster oavsett var du bor och vad som behöver målas. Vi erbjuder därför inte bara tjänster av målare i Stockholm, utan även på flera andra platser. Boka en målare online och få offert redan idag.

  Målare Åkersberga

  Gå till Åkersberga

  Målare Huddinge

  Gå till Huddinge

  Målare Norrtälje

  Gå till Norrtälje

  Målare Bromma

  Gå till Bromma

  Simon

  Simon arbetar som målare på Clas Fixare och har en treårig utbildning från gymnasiet med inriktning måleri. Han har 2 års arbetslivserfarenhet varav cirka 1 år som lärling. Simon utför alla typer av måleri, både interiör målning samt större målarprojekt utomhus såsom fasadmålning.

  Irene

  Irene är utbildad målare och har gått 3-årig lärlingsutbildning. Hon har nära 10 års erfarenhet av att arbeta som målare och har även provat på arbetet som snickare. Förutom bred erfarenhet av både invändigt och utvändigt måleri kan Irene också tapetsera. Tidigare har Irene erfarenhet av att arbeta som både säljare och undersköterska.

  Samuel

  Samuel är utbildad målare med gedigen kunskap inom yrket. Utöver behandlingar inomhus (tak, väggar, snickerier) är han utbildad inom tapetsering, utvändig målning av trä och mineralytor, linoljefärg, blekning, oljning samt lackbehandling av trä. Samuel har 6 års erfarenhet inom måleriyrket.

  Vanliga frågor och svar om målare och måleri i Stockholm

  Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om målare.

  Vad gör en målare?

  Måleri handlar inte bara om att sätta ny färg på tak eller väggar. Målare är proffs på grundliga behandlingar av alla sorters ytor! Underlaget som får ny kulör kan vara golv, väggar, tak, fasader, fönster och lister.

  Hur snabbt målar en målare?

  I regel brukar det ta en målare mellan 3–4 timmar per strykning och 20 kvadratmeter. Arbetet kan alltså ta cirka 12 timmar om väggarna ska målas tre gånger. Torktid av färgen och förarbetet som till exempel spackling gör att den totala arbetskostnaden blir högre.

  Vad krävs för att bli målare?

  Utbildning för målare sker via gymnasiets treåriga byggprogram. De som vill få jobb som målare tar specifika kurser under årskurs två och tre. Efter utbildningen jobbar man som lärling ett par år, innan man kan avlägga ett gesällprov för att bevisa sin färdighet. Det går även att bli målare utan utbildning genom att gå några extra år som lärling på en målerifirma.

  Hur mycket kostar en målare i timmen?

  Du betalar timpris för målare från Clas Fixare. En genomsnittlig kostnad för målare ligger på 570 kr/tim ink moms efter rotavdrag. Målarens kostnad kan alltså bli lägre tack vare rotavdraget, och om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med ansökan.

  Målare Stockholm

  Om du kontaktar oss för att boka en målare i Stockholm garanterar vi högsta service. Underlaget som får ny kulör förbehandlas alltid genom exempelvis rengöring, spackling och slipning, vilket gör att du kan räkna med ett perfekt slutresultat. Våra målare i Stockholm kan inte bara hjälpa till med ny färg till väggarna i huset, utan även till lokalerna på företaget. Exempel på tjänster i Stockholm som målare kan hjälpa till med är:

  Vad en målare i Stockholm från Clas Fixare kan hjälpa till med

  Chatta med oss:

  På hemsidan

  Vardagar: 08.00-17.00

  Bästa måleri i Stockholm?

  Låt Clas Fixare hjälpa dig med en målare i Stockholm! Våra målare har bred kunskap om alla sorters jobb inom måleri. Målarna arbetar under schyssta villkor inom hela Stockholms län. Kontakta oss idag för offert på Stockholms måleri.