Ett smartare hem med Wiser med hjälp av Clas Fixare

Våra elektriker är certifierade för att installera och ge råd om Wiser. Vi hjälper dig att hitta rätt produkter för ditt behov och hjälper dig installera. Med Wiser kommer du få ett säkrare och energismartare hem som passar din livsstil.

Boka rådgivning för Wiser

Wiser smarta hem tjänst

Ett smartare och tryggare hem med Wiser

Wiser smarta hem erbjuder dig en revolutionerande styrningsnivå som förvandlar din vardag till en sömlös upplevelse. Med Wisers breda sortiment av produkter kan du skapa en smidigare vardag, öka säkerheten i ditt hem och leva energieffektivt. Deras produkter är enkla att installera och anpassa efter dina specifika behov och önskemål. Med Wisers omfattande sortiment får du ett komplett system för hemstyrning och full kontroll över din energiförbrukning.

Vill du veta mer om hur du kan göra ditt hem smart med Wiser? Tveka inte att kontakta oss direkt eller boka ett möte med våra erfarna elektriker för att få mer information. Skapa ditt drömhem med Wiser och ta steget mot en smartare framtid. Vi hjälper dig!

Kontakta oss för att få hjälp med ditt Wiser system

Optimera din energiförbrukning med Wiser

Upptäck kraften i smart styrning med Wiser och ta kontroll över din energiförbrukning! Genom att använda deras avancerade teknik får du en ökad förståelse för hur du använder el i ditt hem. Med realtids- och historisk statistik kan du identifiera energislukande enheter och vidta åtgärder för att minska din förbrukning på ett smidigare sätt. Med deras breda sortiment av Wiser-produkter hjälper vi dig att ta kontroll över din energi och göra ditt hem mer energieffektivt. Ta steget mot en hållbar framtid med Wiser!

Kontakta oss idag för att få prisuppgift

En smidigare vardag med Wiser

Upplev en smidigare vardag med Wisers omfattande sortiment. Genom att ansluta olika enheter i ditt hem kan du skapa en praktisk och bekväm vardag med oändliga möjligheter. Med smarta dimmers, strömbrytare och uttag kan du enkelt styra allt från belysning till kaffebryggaren direkt från sängen, med hjälp av knappar, röststyrning eller appen.

Vi är här för att hjälpa dig skapa en smidigare vardag med våra innovativa produkter från Wiser! Kontakta oss direkt eller boka ett kostnadsfritt videomöte med våra elektriker för mer information eller en offert!

Kontakta oss

Fördelarna med Wiser

Övervaka energiförbrukningen med Wiser i realtid

Genom att installera en energisensor, kallad PowerTag, i ditt elskåp får du en tydlig översikt över ditt hems energiförbrukning. Med hjälp av avancerad AI kan du nu enkelt se din energikonsumtion i realtid eller genom att utforska historiska data uppdelade per timme, dag, vecka, månad eller år via appen.

Denna funktion ger dig möjlighet att förstå vilka apparater och områden i ditt hem som använder mest energi. Efter bara en månad kommer systemet att analysera energianvändningen och ge dig insikt i exakt hur mycket energi varje del av ditt hem förbrukar. Detta ger dig verktygen att identifiera och åtgärda energislukare på ett smart sätt.

Effektiv uppvärmning med Wiser smart teknik

Wiser erbjuder en intelligent lösning för effektiv uppvärmning i ditt hem. Genom att använda appen eller förinställda automatiseringar kan du enkelt styra värmesystemet. För att maximera energieffektiviteten kan du till exempel stänga av elementen när du lämnar hemmet och aktivera dem igen strax före din återkomst.

Med Wiser-radiatortermostater kan du skapa automatiseringar som aktiverar elementen när rumstemperaturen sjunker till en viss nivå. Du kan också koppla dem till Wisers magnetkontakter på fönstren för att automatiskt stänga av elementen när ett fönster öppnas i rummet. På så sätt kan du skapa en skräddarsydd och energieffektiv uppvärmningslösning för ditt hem med Wiser.

Wiser individuell energirådgivning och praktiska tips

Med Wiser by SE-appens Energicenter får du tillgång till personlig energirådgivning baserat på ditt hem och dess specifika egenskaper. Genom att besvara några enkla frågor om din bostad, som storlek, typ av bostad, värmesystem och antal boende, kan du skapa en anpassad hemprofil.

Wiser hjälper dig att ta kontroll över din energiförbrukning genom att erbjuda smarta tips och råd om hur du kan minska din energikonsumtion.

Du får konkreta rekommendationer och praktiska åtgärder som kan tillämpas i ditt hushåll. Genom att följa dessa tips kan du aktivt bidra till att minska din energiförbrukning och därigenom spara pengar och minska din miljöpåverkan. Med Wiser blir energieffektivitet både enkelt och personligt anpassat för ditt hem.

Säkert hem med Wiser

Med Wisers smarta produkter kan du öka säkerheten i ditt hem! Hemmet ska vara en trygg plats och med smarta lösningar kan du känna dig säker både när du befinner dig i hemmet men även när du är bortrest. Wisers produkter skyddar inte bara ditt hem utan även dig med till exempel smarta brandvarnare, kameror och magnetkontakter. Kontakta oss eller boka in ett kostnadsfritt videomöte med våra elektriker så berättar vi mer om hur vi kan öka din trygghet med hjälp av Wiser!

Wiser smarta brandvarnare

Wiser smarta brandvarnare

Wisers smarta brandvarnare ger dig ökad trygghet och säkerhet i ditt hem. Med dubbla detekteringar kan de upptäcka både rök och temperaturhöjningar över 57 grader. Vid identifiering skickas omedelbart en notis till din telefon för snabb respons. Genom att koppla samman flera smarta brandvarnare kan hela systemet larma om en enda enhet detekterar brand eller rök. Dessutom kan du skapa automationer för att vidta åtgärder vid brand, till exempel att tända all belysning i utvalda rum för att underlätta din säkra utrymning. Med Wisers smarta brandvarnare är du redo att möta eventuella faror.

Wiser detektor Wiser detektor för vattenläckage

Wisers smarta detektor för vattenläckage är en del av deras breda produktsortiment. Den larmar omedelbart vid läckage och placeras på golvet i utrymmen med högre risk, som badrum, kök, tvättstuga eller källare. Detektorn är ansluten till Wiser by SE-appen, där du kan övervaka den och få notiser vid upptäckt av läckage. Med denna smarta funktion kan du identifiera och förebygga olyckor i tid, vilket minskar risken för stora och kostsamma skador. Med Wiser har du möjlighet att upptäcka olyckor i tid och förhindra att de blir allvarliga och dyra. Denna smarta funktion ger dig förebyggande åtgärder för att säkerställa att skador minimeras.

Wiser rörelsedetektor Wiser rörelsedetektorer

Med Wisers smarta rörelsedetektorer får du både ett tryggare och bekvämare hem. Dessa detektorer larmar omedelbart vid upptäckt av rörelse, vilket ger dig full kontroll och säkerhet över ditt boende. Genom att aktivera rörelsedetektorn när du lämnar hemmet kan du vara säker på att inga obehöriga tar sig in utan att du får en varning. Dessutom erbjuder den smarta rörelsedetektorn ökad bekvämlighet genom att släcka belysningen när ingen befinner sig i rummet. Med anpassade inställningar kan du till och med ställa in det så att badrumsbelysningen tänds vid rörelse efter kl. 23.00 och automatiskt släcks efter en förutbestämd tid. Med Wisers rörelsedetektorer har du både säkerhet och komfort i ditt hem.

Wiser trådlös tryckknappWiser trådlös tryckknapp

Med Wisers trådlösa tryckknapp får du en smidig vardag. Placera knappen var som helst i hemmet och aktivera önskade scenarier med ett enkelt tryck, som exempelvis ”Borta”-scenariot för att släcka all belysning och elapparater innan du lämnar hemmet. Det sparar både energi och tid genom att du inte behöver hantera varje knapp individuellt. Du kan spara upp till fyra olika scenarier och placera tryckknappen vid strategiska platser som sängbordet för att släcka belysning från sängen eller vid soffbordet för att skapa en mysig atmosfär utan att lämna soffan. Med Wisers trådlösa tryckknapp blir det enkelt att styra och anpassa ditt hem efter dina behov och önskemål, vilket ger dig en bekvämare vardag.

Wiser smarta kamerorSäkert och tryggt med Wiser smarta kameror

Wisers smarta kameror, för inom- och utomhusbruk, skapar ett säkert och tryggt hem. Kameran aktiveras automatiskt och tar bilder eller spelar in video vid rörelsedetektion. Du får notiser om närvaro i bostaden. Kameran har mörkerseende upp till 10 m, inbyggd mikrofon och högtalare för kommunikation via Wiser-appen. Automatiseringar kan anpassas efter olika scenarier, som att aktiveras kl. 08.00 på vardagar och stängas av kl. 17.00 vid hemkomst från jobbet. Wiser kameror ger pålitlig övervakning och trygghet.

Wiser belysningsstyrning Belysningsstyrning, närvarosensorer och scenarion med Wiser

Wisers uppkopplade strömbrytare ger dig kontroll över belysningen på distans eller baserat på specifika händelser. Du kan enkelt styra strömbrytaren manuellt eller via appen utan att behöva resa dig. Anpassa belysningen med sparade scenarion, som ”Borta”-läget för att släcka all belysning när du lämnar hemmet, mysbelysning för avkoppling i soffan, eller anpassa den efter solens upp- och nedgång för att alltid ha en upplyst uteplats när du kommer hem. Med närvarosensorer kan du automatisera tändningen av belysningen vid rörelseupptäckt.

Magnetkontakter Wiser för fönster och dörrar

Wisers smarta magnetkontakter för dörrar och fönster erbjuder smidiga lösningar för ditt hem. De kan användas för att automatiskt stänga av element när ett fönster är öppet och ger ökad trygghet. Magnetkontakterna indikerar om dörrar eller fönster är öppna eller stängda, vilket möjliggör smarta automatiseringar. Till exempel kan belysningen i huset tändas när du kommer hem efter kl. 18.00 på vardagar. Genom att aktivera Borta-scenariot får du notiser om öppna fönster eller dörrar via mobilappen när magnetkontakterna detekterar dem. Detta ger dig trygghet när du är borta från hemmet.

Wiser smart styrning Wiser smart styrning av solskydd och mörkläggning

Wiser ger dig full kontroll över solskydd och mörkläggning i ditt hem. Du kan enkelt styra när solen släpps in eller hålls ute, allt från bekvämligheten av din soffa. Skapa automatiseringar baserat på schemalagda tider eller solens rörelse för att anpassa belysningen efter behov. Vakna upp till naturligt ljus eller ha automatisk mörkläggning när det är dags att sova, utan att behöva lämna sängen. Med Wiser kan du även styra markiser, persienner och rullgardiner med en knapptryckning i appen eller baserat på tid, ljus eller temperatur. Få optimalt solskydd och en anpassad ljusmiljö med Wiser’s smarta styrning av solskydd och mörkläggning.

Vanliga frågor och svar om Wiser

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om Wiser Smarta hem system från Schneider Electric.

Hur kan Wiser-produkter hjälpa mig att effektivisera energihanteringen i mitt hem?

Wiser-produkterna är utformade för att ge dig bättre kontroll över ditt energiförbrukning. Genom att använda smarta termostater kan du optimera temperaturinställningar och schemalägga uppvärmning och kylning för att spara energi. Smarta ljusstyrningssystem kan hjälpa till att minska onödig belysning och smarta uttag kan styra energiförbrukningen för anslutna enheter. Med hjälp av Wiser-produkter kan du övervaka och anpassa din energianvändning för att effektivisera och spara kostnader.

Vilka produkter ingår i Wiser Schneider Electrics serie?

Schneider Electrics Wiser-serie inkluderar smarta hemlösningar och energihanteringssystem. Det kan omfatta produkter som smarta termostater, smarta ljusstyrningssystem, smarta uttag och brytare, samt centrala styrenheter och hubbar för att integrera och styra olika enheter i hemmet.