Altan

Sugen på att förlänga utesäsongen? Då är det en toppenidé att bygga altan. Våra proffsiga snickare hjälper dig gärna att skapa en trevlig utomhusmiljö. Med erfarna snickare som gör jobbet åt dig kan du lägga tiden på annat. Prata med en av våra erfarna snickare för att se vilka olika alternativ som skulle passa ditt hem bäst. Boka tid för en kostnadsfri konsultation idag!

Visar 3 av 3 tjänster

Hur lång tid tar det att bygga altan

Dags att bygga altan?

Gör sommaren lite längre med en härlig altan. Våra snickare har erfarenheten och kunskapen att genomföra ett riktigt bra jobb. En av våra snickare hem till dig och kollar vad som kan göras, hur mycket material som behövs och vad bygget kommer att kosta. Du kan bolla idéer och tankar med ett proffs, helt utan kostnad. Vi gör det enkelt för dig att skaffa altan. Boka en gratis konsultation med en av våra snickare idag!

Frågor & svar

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna.

Är ni försäkrade?
  • Ja, vi har en heltäckande försäkring genom IF. Den gäller både under arbetet och under resa till och från uppdraget
Vilka orter täcker Clas Fixare?
  • Vi kan hjälpa till i hela Stockholm, dvs från Upplands Väsby och Vallentuna i norr, Värmdö i öster, Haninge i söder och Ekerö i väst samt Uppsala. För småfix och monteringstjänster kan vi även hjälpa till i Göteborg och Malmö.
  • Mot en tilläggsavgift kan vi även ta vissa uppdrag utanför upptagningsområdet.