Vi hjälper dig att renovera kök!

Behöver du hjälp med att helt eller delvis renovera kök? Vi hjälper dig gärna att ta fram en offert baserat på dina önskemål och utifrån din budget. Hos oss får du alltid en dedikerad projektledare som finns tillhands under hela renoveringen. Be om offert så hör vi av oss!

Renovera kök - från rivning till drömkök

Behöver du hjälp med att installera eller renovera kök? Du är inte ensam. Många av våra kunder renoverar köket, oavsett om det är för att det gamla är omodernt, eller att det tidigare köket helt enkelt “gjort sitt”. För de som planerar att sälja sin bostad eller sommarstuga så är ett nyrenoverat kök ett stort plus i kanten och det nya köket gör i regel att du får mer för fastigheten än vad du fått med ett gammalt kök. Precis som i resten av landet så är det vanligt att man anlitar ett proffs inom köksrenovering för att byta ut vitvaror, montera nytt kakel eller att skruva ihop ett IKEA-kök som du redan beställt.

Renovera kök IKEA

Montering av IKEA-kök

Många väljer att köpa sitt nya kök på IKEA. Deras kök är av hög kvalitet och har ett betydligt lägre pris än många andra köksåterförsäljare. Ett moment som många behöver hjälp med är själva  installationen av köket. Clas Fixare har lång erfarenhet av att installera ditt inköpta IKEA kök och hjälper gärna till att titta på just ditt köksprojekt. Vi har alla hantverkare under samma tak såsom elektriker, snickare, rörmokare och plattsättare och kan hjälpa dig både snabbt och med kvalitet.

Köksbelysning

Vi monterar alla typer av kök

Har du köpt kök från exempelvis Ballingslöv, Decoform, Nordiska kök, Kvänum, Epoq eller något annat varumärke så hjälper vi självklart till med montering och uppbyggnad av det. Vi kan även hjälpa till med installation av vitvaror, bänkskivor, golv och all typ av el- och VVS-arbeten.

Vill du hellre att bli uppringd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så ringer en av våra medarbetare upp dig så snart som möjligt.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss så snart som möjligt.