Hyra förråd enkelt i mobilen med tjänsten Vinden Hyra förråd – Hitta det perfekta lagringsutrymmet för dina behov hos Vinden

Behöver du hyra förråd men saknar bil, eller vill slippa betala för utrymme du inte använder? Med tjänsten Vinden kan du enkelt hyra förråd direkt i mobilen. Vinden hämtar dina saker och mäter varje föremål noga, så att du bara betalar precis för den volym som du förvarar.

Varför hyra förråd hos Vinden?

Vinden är en smart förvaringslösning där du slipper hyra eller äga en stor bil och förråd. Du slipper dessutom allt slit runtomkring med att bära. Istället kommer Vinden hem till dig och hämtar det som du vill förvara. Du betalar bara för det utrymme som faktiskt används och du kan välja att få hemlevererat vissa eller alla saker dina när du känner för det. Du sköter helt enkelt hela ditt förråd direkt från mobilen.

Hyra förråd tjänst enkelt med mobilen hos VINDEN

Hur funkar det att hyra förråd med Vinden?

1. Boka upphämtning online:

Du beställer enkelt din upphämtning på vinden.com eller i deras app. Du anger dag, tid och plats när dem ska komma för att hämta dina saker som du vill förvara. 

2. Vinden hämtar, bär och fraktar:

Vinden erbjuder en komplett lösning när du hyr förråd, inklusive hämtning, bärhjälp och transport. De ser till att större föremål packas korrekt för transport, mindre föremål placerar du med fördel i flyttlådor.

3. Se dina saker i appen:

När du hyr ett förråd från vinden behöver du inte vara i närheten av lagret för att se vad du har lagrat. Istället kan du enkelt se foton på alla dina tillhörigheter direkt ifrån appen. Du kan också boka en hemleverans av dina föremål när det passar dig bäst.

Hyr förråd hos Vinden idag

Låt Vinden ta hand om dina lagringsbehov och ge dig friheten att njuta av ett mer organiserat och effektivt liv. Vinden är experter på förrådslösningar för privatpersoner och företag och hjälper till för att göra ditt liv enklare. Hos Vinden får du en användarvänlig och professionell service som överträffar dina förväntningar. Oavsett om du behöver hjälp med att välja rätt förrådsstorlek, råd om förpackningsmaterial eller svar på dina frågor.

Ta steget mot ett mer organiserat och stressfritt liv genom att hyra ett förråd hos Vinden idag.

Hyra förråd hos vinden