Att arbeta som hantverkare hos Clas Fixare

Du kommer att vara Clas Fixares kunder behjälplig med allt från att göra enklare installationer men också vara redo när våra kunder behöver en partner för större (eller mindre) renoveringsprojeket.

Det kommer att vara ett varierande och roligt jobb med mycket kundkontakt.

Bli en vardagshjälte

Vill du bli en del av ett härligt team som hjälper människor i deras vardag – med både större och mindre projet.

Vi erbjuder dig

Se lediga tjänster

Vem är du?

Du är praktiskt lagd och bra på att ta folk. Du gillar att klura ut smarta lösningar på praktiska problem. Du jobbar gärna självständigt men är också en teamperson.

Du tar hand om kunden genom att komma i tid, städa upp efter dig och erbjuda andra fixartjänster som kunden kan ha behov av.

 

Vår rekryteringsprocess för hantverkare

Ansök här

Frågor & svar

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna.

Är ni försäkrade?
  • Ja, vi har en heltäckande försäkring genom IF. Den gäller både under arbetet och under resa till och från uppdraget
Vilka orter täcker Clas Fixare?
  • Vi kan hjälpa till i hela Stockholm, dvs från Upplands Väsby och Vallentuna i norr, Värmdö i öster, Haninge i söder och Ekerö i väst samt Uppsala. För småfix och monteringstjänster kan vi även hjälpa till i Göteborg och Malmö.
  • Mot en tilläggsavgift kan vi även ta vissa uppdrag utanför upptagningsområdet.

Vilka är Clas Fixare?

Clas fixare vill förenkla vardagen för människor genom att erbjuda tjänster med hemmafixande för alla typer av hem. Det kan vara lättare arbeten som kunden tänk göra själv men kanske inte haft tid till, klarar av eller har verktyg för att göra själv. Våra kunder kan boka tjänster online inom el, VVS, snickeri, måleri eller annat hemmafix. Praktisk problemlösning i hemmet med extra god service!