Jobba hos oss

Vill du bli en del av vårt härliga team av fixare och hantverkare som hjälper människor att förenkla sin vardag?

Vi bygger ett schysst hantverksbolag!

På Clas Fixare vill vi bygga ett schysst hantverksbolag som är med och driver förändringar i branschen till det bättre. Tillsammans med intiativ som Sila Snacket vill vi skapa en inkluderande arbetsplats med en schysstare jargong som som får alla att trivas, må bra och känna sig välkomna.

Är du intresserad av människor och gillar att hitta lösningar åt andra? Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och omhändertagna genom hela kundresan och en förstklassig kundupplevelse är vår högsta prioritet. Våra fixare och hantverkare är kompetenta och serviceinriktade och vi har därmed några av branschens nöjdaste kunder med höga omdömen på omdömesportalen Trustpilot.

VÅRA FIXARE BERÄTTAR
”Jag trivs väldigt bra med min roll som Clas Fixare då den är varierande och jag tycker om om de små utmaningarna jag stöter på varje dag. I slutet av dagen får jag oftast en tillfredsställande känsla att jag kunnat hjälpa till och ser att jag kunnat lösa problem både i butik och i de hem jag besöker”
MarvinCertifierad Serviceelektriker på Clas Fixare
Våra fixare berättar
Att jobba på Clas Fixare innebär spännande fartfyllda dagar och trevlig kontakt med såväl kunder, hantverkare och kollegor. Jag känner att jag lär mig nya saker varje dag även om jag varit med sedan starten.
I min roll på kundtjänst får vi också vara med i utvecklingen av Clas Fixares tjänsteutbud och system. När bolaget nu växer är det härligt att se vilken öppen och välkomnande inställning alla har gentemot nya medarbetare. De mottas med glädje och hjälpsamhet.
Nataliekundtjänsmedarbetare Clas Fixare

Vilka är Clas Fixare?

Clas Ohlson startade sin cykelverkstad i Insjön i Dalarna år 1918. Alltsedan dess har Clas Ohlson-andan levt kvar i oss. Den som alltid får oss att se lösningar, ta hand om det vi har och ge våra kunder service i världsklass. Precis som Clas. Och det tänker vi fortsätta göra i hundra år till.

Därför är det egentligen ganska självklart att Clas Fixare föddes – för att vi ska kunna förenkla vardagen för våra kunder, på riktigt. Men hantverksbranschen är inte som andra branscher. Det är en bransch som allt för ofta lämnar kunden med en känsla av att det inte riktigt blev som det var tänkt, varken med tiden det tog, kostnaden det landade på eller hur slutresultatet blev. De spelreglerna ställer vi inte upp på. Istället skapar vi en ny och schysstare standard i branschen, för både kunder och medarbetare. Oss ska man kunna lita på, från första offert till sista skruv.

Vi är Clas Fixare – ett schysst hantverksbolag.

Vad står vi för

Våga prova nytt

Clas Ohlson var en entreprenör, modig, nyfiken och inte rädd för att testa nya saker. Clas Fixare går i Clas fotspår och vågar testa, utmana och utveckla.

Enkelt och effektivt

Det ska vara enkelt att anlita Clas Fixare! Tydlig kommunikation och effektiva arbetsprocesser hjälper till att hålla våra priser nere och försäkrar gott slutresultat inom uppsatt tidsplan.

Kunden först

En Clas Fixare gillar verkligen att jobba med kunder. Kunden och kundupplevelsen har alltid högsta prioritet. Från första offert ner till minsta skruv.

Vanliga frågor

Är ni försäkrade?
  • Ja, vi har en heltäckande försäkring genom IF. Den gäller både under arbetet och under resa till och från uppdraget
Kan vem som helst boka Clas Fixare?
  • Ja, alla kunder som finns inom vårt geografiska område samt är medlemmar i club clas kan anlita Clas Fixare – både privatpersoner och företag
Vilka orter täcker Clas Fixare?
  • Vi täcker hela Stockholm, dvs från Upplands Väsby och Vallentuna i norr, Värmdö i öster, Haninge i söder och delar av Ekerö i väst
  • Dessutom täcker vi även Uppsala
  • Mot en tilläggsavgift kan vi även ta vissa uppdrag utanför upptagningsområdet