pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

Byta ut vägguttag eller strömbrytare

Byta ut vägguttag eller strömbrytare

Behöver du hjälp med att byta ut dina gamla vägguttag eller strömbrytare? Inga problem, Clas Fixare hjälper dig gärna! Bokar du tjänsten hos oss får du hjälp av en behörig elektriker. Och naturligtvis har Fixaren med sig alla verktyg som behövs, så du kan bara luta dig tillbaka och njuta av att jobbet blir gjort. 

Boka tjänsten nu, så kommer en behörig elektriker och hjälper dig på en tid som passar dig.

Nya vägguttag eller strömbrytare

Gillar du långa förlängningssladdar som ligger över hela golvet? Nej, det gör ingen. Skulle det kännas lyxigt att bara peka på en plats på väggen där du vill ha ett nytt vägguttag och vips så installerade någon det åt dig? Hos Clas Fixare kan du enkelt beställa en sån tjänst. Detsamma gäller om du vill ha en ny strömbrytare. Såna ingrepp måste göras av en behörig elektriker, och vi skickar bara Fixare som är behöriga elektriker.

Byta ojordat vägguttag

Vill du byta ett ojordat vägguttag mot ett jordat? Tyvärr får man inte göra det själv utan det måste utföras av en behörig elektriker. Det innebär dock inga problem om du anlitar Clas Fixare. Vi skickar en Fixare med rätt behörighet som gör jobbet åt dig. Säkerhetsanpassat och snabbt till ett bra pris. Sen kan du känna dig trygg med dina nya jordade eluttag.

Byta ut gamla strömbrytare och vägguttag

Ibland är de trasiga, ibland farliga, ibland bara fula. Har du målat eller tapetserat om och upptäcker plötsligt att vägguttagen och strömbrytarna är gulare och fulare än någonsin? Eller de kanske har några år på nacken och börjar se lite opålitliga ut? Då är det ju toppen att man bara kan boka en elektriker som kommer och byter ut dem på ett säkert sätt! Boka nu, och innan du vet ordet av så har du hela, snygga och säkra eluttag och strömbrytare.

ROT
524 kr
749 kr
Vi utför tjänsten i följande städer
Stockholm
Uppsala

Relaterade tjänster

Clas Fixare förenklar livet i alla typer av hem
tick icon
Tydlig prissättning
tick icon
Certifierade hantverkare
tick icon
Utför både små och stora uppdrag
Våra professionella hantverkare brinner för att underlätta din vardag. En Fixare är en certifierad, behörig och kunnig yrkesperson som är noga utvald så att du som kund ska känna dig trygg.