pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

Installera tvättmaskin

Installera tvättmaskin

Behöver du installera en tvättmaskin, men saknar kunskapen för det och har en att-göra-lista som aldrig verkar ta slut? Då kanske du behöver hjälp med att installera en tvättmaskin? Inga problem, vi löser det! Våra behöriga VVS-montörer och elektriker installerar den nya åt dig, så att du kan göra annat. Snart kan du tvätta i lugn och ro. Du bokar, vi fixar. *

Boka en krångel-fri installation av oss idag!

*Observera att vi i dagsläget inte installerar tvättmaskiner i köket eller erbjuder bortforsling av din uttjänta tvättmaskin.

Installera tvättmaskin i badrum

En ny och fräsch tvättmaskin i badrummet är inte så dumt. Ännu bättre är det när du själv inte behöver fixa det, utan anlitar ett proffs till att installera din tvättmaskin i ditt badrum istället. Våra rörmokare tar hand om det du inte kan eller hinner med.

Tvättmaskiner är praktiska och förenklar livet, när de fungerar som de ska. Gör de inte det, kan det vara dags för ett byte. Våra Fixare kopplar både bort den gamla och installerar den nya. Spara värdefull tid genom att lägga arbetet hos oss. Inom kort har du en hel och fräsch tvättmaskin, redo att användas. Ta med gott samvete en paus och se att göra-listan krympa steg för steg. Smidigare än så blir det inte.

Anlita en proffsig rörmokare till att installera tvättmaskin

Våra behöriga VVS-montörer gör arbetet snabbt, säkert och snyggt, att de har koll på sin sak är det ingen tvekan om. Gör livet enkelt och överlämna jobbet till en av våra trevliga rörmokare, för dem är det ingen stor grej att installera en tvättmaskin.

Vi löser hela installationen och placerar den nya tvättmaskinen där den ska stå. Vi kan också hjälpa dig att installera en torktumlare och se till att den placeras uppe på tvättmaskinen. Det är mycket du kan få gjort om du anlitar en kunnig Fixare till att sköta det åt dig.

Installera tvättmaskin - koppla in vatten och avlopp

När våra rörmokare ska installera din tvättmaskin gör de en korrekt anslutning till el, vatten och avlopp, och ser till att allt fungerar som det ska. Avloppet kan vi koppla till en golvbrunn genom en spilltratt eller direkt till ditt avlopp. Våra VVS-montörer sköter arbetet effektivt och erfaret, och du får hjälp med att installera din tvättmaskin till en rimlig kostnad.

Det är lätt att allt man behöver fixa där hemma bara hopar sig på hög, men med Clas Fixare kan du få allt det där du skjutit upp fixat och klart. Att installera tvättmaskin är ett enkelt jobb för en proffsig rörmokare. Våra Fixare gör att din vardag kan flyta på lite smidigare.

Boka en installation av tvättmaskin idag!

1495 kr
Läs mer om tjänsten och villkor
*Observera att vi i dagsläget inte installerar tvättmaskiner i köket eller erbjuder bortforsling av din uttjänta tvättmaskin. Denna tjänst kan även utföras av en av Clas Fixares samarbetspartners.
Vi utför tjänsten i följande städer
Stockholm
Uppsala

Relaterade tjänster

Clas Fixare förenklar livet i alla typer av hem
tick icon
Tydlig prissättning
tick icon
Certifierade hantverkare
tick icon
Utför både små och stora uppdrag
Våra professionella hantverkare brinner för att underlätta din vardag. En Fixare är en certifierad, behörig och kunnig yrkesperson som är noga utvald så att du som kund ska känna dig trygg.