pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

Fixa stopp i avlopp

Fixa stopp i avlopp

Behöver du hjälp med att fixa stopp i avlopp? Det är bara att kontakta oss, så fixar vi det åt dig! Att ha stopp i toaletten, duschen, vasken osv är inge kul, men vi kan lösa problemet åt dig. Våra behöriga VVS-montörer tar hand om det snabbt och smidigt, så du slipper.

Boka idag så är det snart fixat!

Har du stopp i avloppet?

Har inget du försökt med fungerat? Eller har du varken tid eller lust att ta tag i det? Ibland visar det sig vara mer tidskrävande och komplicerat än vad man kanske först trott, och då är det smidigt att kunna göra en enkel bokning online. Stopp i avloppet behöver inte bli så dramatiskt.

Får du problem kan du alltid lämna över det till proffsen så löser de det. Att få stopp i avloppet är vanligt och oftast lätt för rörmokare att fixa. Oavsett om du behöver någon som kan rensa avlopp i köket, badrummet eller någon annanstans, så ordnar vi det. Lägg tiden du tjänat in på annat och njut av känslan att slippa hålla på och greja med det själv. Våra rörmokare är erfarna och arbetar effektivt, kontakta oss så är det snart fixat och klart.

Dags att rensa avlopp

Att rensa avlopp är något du kan göra på egen hand, även om det inte alltid känns så kul. Att rensa avloppet då och då är ett bra sätt att minimera risken att få totalt stopp. Rensa ditt avlopp i din diskho, dusch, handfat osv regelbundet. Se till att få bort hår och annat och håll koll på att vattnet rinner bort så som det ska.

Misstänker du att det är stopp långt ner i avloppet kan det vara enklare att anlita någon som vet vad de gör och som har fixat det flera gånger förut. Om du ofta får stopp i avloppet kan det vara en bra idé att anlita en rörmokare som fixar det ordentligt och ser till att allt ser ut som det ska. Oss kan du lita på, vi tar hand om det som du inte hinner med eller inte har kunskapen för.

Stopp i vasken?

Minst sagt irriterande. Men med Clas Fixare blir det kortvarigt. Stopp i vasken blir inte ett så stort problem när man har proffs som fixar och ser till att det fungerar som det ska igen.

Det är bra att rengöra vasken ofta och exempelvis använda sig av en vaskrensare för att minska risken att få stopp i diskhon. Det är inte det roligaste med stopp i köksavloppet, men med Clas Fixares rörmokare är det löst på ett kick.

Boka idag på vår hemsida och snart så är stoppet i avloppet borta!

ROT
1047 kr
1495 kr
Vi utför tjänsten i följande städer
Stockholm
Uppsala

Relaterade tjänster

Clas Fixare förenklar livet i alla typer av hem
tick icon
Tydlig prissättning
tick icon
Certifierade hantverkare
tick icon
Utför både små och stora uppdrag
Våra professionella hantverkare brinner för att underlätta din vardag. En Fixare är en certifierad, behörig och kunnig yrkesperson som är noga utvald så att du som kund ska känna dig trygg.