pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

Fixa läckande blandare

Fixa läckande blandare

Det sägs att man inte kan köpa lycka, men att få ett proffs att smidigt fixa den där irriterande läckande blandaren är väl ändå lite lycka? Det tycker vi på Clas Fixare. Behöver du hjälp med att fixa en läckande blandare? Våra behöriga VVS-montörer fixar det smidigt och snabbt! 

Boka en av våra Fixare idag så fungerar blandaren snart som den ska!

Laga läckande blandare snabbt

Från läckande blandare till fungerande blandare, utan trubbel. Livet med en Fixare som fixar är inte särskilt dumt. Oavsett om det är en läckande kran i köket, badrummet eller duschen så löser våra rörmokare det åt dig på ett säkert sätt. Inget mer droppande, rinnande eller sipprande, bara en kran som fungerar som den ska. Allt tack vare en trevlig Fixare.

Att få saker fixat där hemma behöver inte vara svårt. Med Clas Fixare kan du fokusera på annat medan vi tar hand om det som du vill ha gjort.

 

Blandare läcker - vad gör jag?

Det enklaste alternativet är att du bokar tid för en reparation direkt här på hemsidan. Då kommer en behörig VVS-montör på vald tid och lagar den blandare som läcker på ett säkert och proffsigt sätt. 

Det kan vara så att rörmokaren behöver byta kranpackning för att kunna täta din läckande kran och se till så att din kran inte rinner efter avstängning. Det kan också vara så att blandaren helt enkelt är i för dåligt skick och att ett byte är relevant istället, i så fall kan våra rörmokare fixa det utan problem.

Vi kan fixa droppande köksblandare

Det är ingen tvekan om att det är rätt irriterande att lyssna på en kran som konstant droppar. Därför är det inte så dumt att få en rörmokare att fixa det till en rimlig kostnad. Det är inte alltid man har tiden, kunskapen eller orken att greja med det själv.

Att det är dess packning som det är fel på är inte osannolikt, det kan alltså vara det som orsakar en droppande köksblandare. Du kan byta det själv, men är det viktigt att du har koll på hur du gör det korrekt. En felinstallation kan med tid orsaka vattenskador om man har otur, och det blir ett mycket dyrt misstag. Förutom att fixa din droppande köksblandare kan våra rörmokare även byta packning på en blandare i ett handfat, en diskho eller dusch. De ser till att det inte droppar eller rinner någonstans helt enkelt.

Boka en reparation idag så är blandaren snart reparerad!

ROT
1047 kr
1495 kr
Läs mer om tjänsten och villkor
Den här tjänsten tillhandahålls för närvarande enbart för blandare av följande märken: - Gustavsberg - Mora Armatur - FM Mattsson - Tapwell - Grohe Glöm inte att Fixaren behöver kunna stänga av vattnet för att göra arbetet. Denna tjänst kan även utföras av en av Clas Fixares samarbetspartners.
Vi utför tjänsten i följande städer
Stockholm
Uppsala

Relaterade tjänster

Clas Fixare förenklar livet i alla typer av hem
tick icon
Tydlig prissättning
tick icon
Certifierade hantverkare
tick icon
Utför både små och stora uppdrag
Våra professionella hantverkare brinner för att underlätta din vardag. En Fixare är en certifierad, behörig och kunnig yrkesperson som är noga utvald så att du som kund ska känna dig trygg.