pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

Byta ut blandare

Byta ut blandare

Behöver du hjälp med att byta ut en blandare? Då har du kommit precis rätt! Våra behöriga VVS-montörer kan lossa en gammal blandare som du har där hemma och koppla in en ny blandare i ditt kök, badrum eller i din dusch på ett säkert och proffsigt sätt. Det ska vara enkelt att få det fixat och klart där hemma. Du bokar, vi fixar.*

Boka ett byte nu, så har du snart en ny, fräsch och fungerande blandare där du vill ha den!

*Den här tjänsten tillhandahålls för närvarande enbart för blandare av följande märken:

- Gustavsberg

- Mora Armatur

- FM Mattsson

- Tapwell

- Grohe

- Damixa

Får man byta blandare själv?

Ja är det korta svaret, men du bör inte byta blandare själv om du inte har tillräcklig kunskap. Du får byta blandare själv oavsett om det är i ditt badrum, kök eller dusch osv. Men känner du dig tveksam på hur du ska göra, är det bättre att du anlitar ett proffs som gör det åt dig på ett säkert och korrekt sätt. 

Väljer du att göra något på egen hand som du inte har bra koll på kan eventuella misstag bli kostsamma. Det är alltid bra att tänka efter och väga för och nackdelar innan man ger sig på något själv. Vattenskador är inget man vill riska att råka ut för.

Byta tvättställsblandare

Har du en trög blandare på ditt tvättställ? Vi kan hjälpa dig att byta tvättställsblandare snabbt, säkert och snyggt. Våra behöriga rörmokare är erfarna och vet hur de gör bytet på bästa sätt. Clas Fixare hjälper dig när du inte har tiden, kunskapen eller energin till att fixa där hemma. Lägg tiden på annat viktigt i vardagen, så tar vi hand om det som behövs göras. 

Våra rörmokare kan hjälpa dig att byta blandare till en rimlig kostnad. Att byta en gammal blandare ska inte behöva kosta en massa, utan det är vettiga priser som gäller hos oss. Vi löser det som du inte hinner med och hjälper dig att hålla hemmet i toppskick.

Dags att byta blandare i handfat?

Vare sig den är trasig, kass eller helt enkelt bara ful, så hjälper vi dig att byta blandaren. Det kan kännas krångligt att byta blandare i ett handfat, men med en av våra skickliga Fixare är det fixat utan krångel. Vi hjälper dig att göra hemmet lite bättre steg för steg. 

En enkel bokning och inom kort har du en ny glänsande blandare just där du vill ha den. Ta hand om dig, så tar vi hand om din blandare. 

Skjut inte upp fixet, boka ett byte av blandare idag!

ROT
1463 kr
2090 kr
Läs mer om tjänsten och villkor
Denna tjänst kan även utföras av en av Clas Fixares samarbetspartners.
Vi utför tjänsten i följande städer
Stockholm
Uppsala

Relaterade tjänster

Clas Fixare förenklar livet i alla typer av hem
tick icon
Tydlig prissättning
tick icon
Certifierade hantverkare
tick icon
Utför både små och stora uppdrag
Våra professionella hantverkare brinner för att underlätta din vardag. En Fixare är en certifierad, behörig och kunnig yrkesperson som är noga utvald så att du som kund ska känna dig trygg.