pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

Proffsfixare för hela hemmet
Våra professionella hantverkare underlättar din vardag i alla typer av hem
Våra värderingar
Flexibilitet
Justeringar efter dina behov

Det är inte vi som bestämmer hur du ska ha det. Det gör du. Därför är våra Fixare flexibla och inställda på att jobbet kan behöva justeras efter dina behov.

Kvalitet
Känn dig 100 % nöjd

Våra tjänster och Fixare står för kvalitet, hela vägen från stora renoveringar ner till minsta skruv. Produkterna och servicen speglar hela vår vision: du ska kunna känna dig 100 procent nöjd med både produkterna och slutresultatet.

Kompetens
Tryggt att boka våra tjänster

Våra Fixare är kunniga och vet vad de sysslar med. Du måste kunna känna dig trygg med att boka en tjänst hos oss. Därför är alla våra Fixare certifierade, behöriga och erfarna yrkespersoner.

Ansvarskänsla
Våra fixare tar ansvar på riktigt

För att våga släppa lös en hantverkare i sitt hem måste man kunna lita på att personen känner ansvar. I vår rekryteringsprocess letar vi inte bara efter kompetens och yrkesskicklighet, utan också efter personer med stor ansvarskänsla.

Effektivitet
Får jobbet gjort på utsatt tid

Tiden tickar (= pengar tickar) och hantverkaren grejar i sakta mak utan någon som helst brådska. Har du varit med om det? Det duger inte för Clas Fixare eller våra samarbetspartners. Vi har tydlig prissättning och vill få jobbet gjort på utsatt tid.

Kundomsorg
Våra fixare lyssnar på dig

Du är inte bara en i mängden. Vi vill såklart att du ska känna dig helt nöjd med arbetet, men inte bara det – våra Fixare lyssnar på dig och dina synpunkter.

Du är viktig för oss
Din vardag styr vår verksamhet
Clas Fixare har en klar vision: Vi vill förenkla vardagen med praktiska knep och proffsiga lösningar. Därför är det du som styr vilka tjänster vi erbjuder och kommer att erbjuda. Vi älskar att lösa sånt som kan kännas både stressigt och bökigt att greja med själv. Hör av dig så hjälper vi dig att hitta en lösning!
Hjärta
Våra hantverkare
Vi väljer Fixare som vi själva vill ha
Eftersom Clas Ohlson-andan är en kvalitetsstämpel för alla på Clas Fixare gör vi allt för att hitta rätt medarbetare. En Fixare är en certifierad, behörig och kunnig yrkesperson som är noga utvald så att du som kund ska kunna känna dig trygg. I en tid då många vill få mer hjälp med praktiska fix i hemmet vill vi helt enkelt ordna fler Fixare åt folket.