pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

Installera torktumlare

Installera torktumlare

Behöver du hjälp med att installera en torktumlare? Helt lugnt, det fixar vi! En torktumlare kan förenkla vardagen på många sätt, speciellt om man dessutom anlitar ett proffs som fixar det åt en till en rimlig kostnad. Våra behöriga elektriker är erfarna och ställer gärna upp och gör en proffsig installation.*

Boka en installation av torktumlare idag och köp dig själv tid!

*Observera att vi i dagsläget inte erbjuder bortforsling av din uttjänta torktumlare.

Får man installera torktumlare själv?

En fast installation i ett våtutrymme, som exempelvis ett badrum, behöver utföras av en behörig elektriker. Du kan alltså inte installera en torktumlare själv om det är en fast installation det gäller. En inkorrekt installation kan orsaka både brand och vattenskador, därför är det viktigt att inte ta några risker. 

Du kan på egen hand koppla en torktumlare till ett jordat eluttag för 230V om uttaget är minst 60 cm från dusch eller badkar. Uttaget måste dock alltid vara i samma rum som torktumlaren. När det handlar om el i närhet till vatten måste du alltid vara extra försiktig. Ge dig inte på något du inte har bra koll på. Är du osäker på hur du ska utföra installationen i ditt hem, är det bättre att du anlitar ett proffs som gör det åt dig istället, säkert och smidigt.

Installera torktumlare i lägenhet

Att tvätta är inte alltid det roligaste, men med en torktumlare går det hela mycket snabbare. Installera en torktumlare i din lägenhet och slipp vänta i evigheter på att kläderna ska torka. Vips så kan du njuta av mjuka, varma och väldoftande rena kläder i mängder.

Även om du i vissa fall kan koppla in en torktumlare själv, kan det vara så att du kanske inte riktigt hittar tiden i vardagen för att göra det. Med våra behöriga elektriker kan du få allt det du vill ha gjort fixat, utan att du behöver slita dig från det viktiga i livet. 

Installera torktumlare på tvättmaskin

Att installera en torktumlare på din tvättmaskin är ett smart och praktiskt val som gör att du både sparar plats och effektiviserar din tvättid. Våra behöriga elektriker hjälper dig gärna med att placera den nya torktumlaren på din tvättmaskin och se till att allt fungerar precis som det ska. 

Som de proffs våra elektriker är kan de installera torktumlaren snabbt och snyggt. Våra VVS-montörer kan även installera en tvättmaskin åt dig och mycket annat om du är i behov av det. Med Clas Fixare kan du lägga tiden på annat och låta oss fixa allt du vill ha gjort där hemma.

Boka en av våra behöriga elektriker idag och snart har du en ny torktumlare där du vill ha den!

1098 kr
Vi utför tjänsten i följande städer
Stockholm
Uppsala

Relaterade tjänster

Clas Fixare förenklar livet i alla typer av hem
tick icon
Tydlig prissättning
tick icon
Certifierade hantverkare
tick icon
Utför både små och stora uppdrag
Våra professionella hantverkare brinner för att underlätta din vardag. En Fixare är en certifierad, behörig och kunnig yrkesperson som är noga utvald så att du som kund ska känna dig trygg.