pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

Teknikhjälp

Teknik underlättar och sparar tid, om den funkar!

Våra Fixare hjälper dig gärna med att synka olika enheter, installera en ny skrivare eller utöka ditt trådlösa nätverk. Alla teknikhjälpstjänster utförs av Hemfixarna, våra grymma samarbetspartners. Med erfarenhet och expertis hjälper Fixarna dig med tekniken i hemmet, så att allt fungerar som det ska. De har gjort det många gånger förr och gör det gärna igen.

Ibland är det skönt att bara kunna luta sig tillbaka

Känslan när allt det tekniska i hemmet funkar som det ska är underbar. Vägen dit är enkel. Boka en Fixare som kommer hem till dig och gör ditt hem så smart som du vill ha det.

Har du köpt en ny digital-tv och vill ha hjälp med att hitta kanalerna eller få upp den på väggen? En router som behöver installeras och synkas med dina enheter? Eller du kanske har en router men signalen når inte ut till hemmets alla vrår? Luta dig tillbaka, ingen stress, vi hjälper dig gärna. Våra erfarna Fixare vet hur man gör och har gjort det förr.

Vi fixar tekniken
Filtrera
Service
Digital-tv kanalsök
399 kr
Service
Installera wifi-router
499 kr
Service
Utöka ditt trådlösa nätverk
499 kr
Service
Installera nätverksuttag
499 kr
Service
Installera skrivare
499 kr
Service
Installera TV + väggfäste
1098 kr
Clas Fixare förenklar livet i alla typer av hem
tick icon
Tydlig prissättning
tick icon
Certifierade hantverkare
tick icon
Utför både små och stora uppdrag
Våra professionella hantverkare brinner för att underlätta din vardag. En Fixare är en certifierad, behörig och kunnig yrkesperson som är noga utvald så att du som kund ska känna dig trygg.