pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

  • logo
  • logo
  • logo
10% rabatt på arbetskostnad
med koden "clasfixarenorban"

Slappna av när du köper eller säljer din bostad

Slipp frustrationen när du ska anlita hantverkare. Låt proffs du kan lita på ta hand om fixet både före, under och efter flytt.

Norban-Phone-Only
plant

Vad gör Clas Fixare?

Visst vore det skönt att få hjälp med allt som ska fixas när du byter ditt hem mot ett nytt?

Ska du ha visning? Men har en hylla som aldrig satts upp, dimmers som glappar eller en droppande kran? Eller vill du byta badrummet dit du flyttar?

Vi har montörer, installatörer, proffsiga snickare, behöriga elektriker och VVS:are, redo att hjälpa till. Clas Fixare är din moderna hantverksservice med allt under samma tak som gör såväl stort som smått.

Vi är teamet som underlättar ditt liv! Tryggt, smidigt och enkelt. Du bokar, vi fixar!

Vilka är Norban?

Norban är mäklaren som utmanar branschen och gör det enklare, bättre och mindre stressigt att köpa och sälja bostäder.

Med Norban får du allt du förväntar dig av en vanlig mäklare, men till ett arvode som nästan är för bra för att vara sant. Dessutom kan du smygstarta din säljresa på Norban Pre-Market™. Via deras app kan du nämligen sätta din bostad på marknaden för att samla intresse och överblicka dina följare. Givetvis utan bindningstid, kostnad eller säljtvång.

Norban character

Clas Fixare + Norban

Byt ditt hem till ett annat, vänd blad i livet med ett leende!

Genom Norbans samarbete med Clas Fixare så ser vi till att du kan anlita professionella hantverkare snabbare, smidigare och säkrare. Tänk vad skönt att enkelt kunna köpa den där bostaden du spanat in och sedan få proffs till att fixa allt som du inte riktigt hinner med eller behärskar. Nu erbjuder vi alla Norbans kunder i Stockholm och Uppsala 10% rabatt på arbetskostnaden vid beställning av hantverkare. Vad väntar du på? Gör det nya boendet till ett ställe du längtar till!