pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

Montera möbler och möbelstommar

Montera möbler och möbelstommar

Har du köpt en möbel i platt paket som behöver monteras? Eller har du möbelstommar som måste skruvas ihop? Blir du tokig på bruksbeskrivningar? Bara lugn, Clas Fixare hjälper dig! Fixaren är ett proffs och har med sig alla verktyg som behövs. Boka en Fixare som monterar dina möbler eller stommar utan krångel.

När man köpt en ny möbel vill man ofta ha den klar bums, pronto, på en gång! Och ska man dessutom snart få gäster finns det anledning att vilja få ihop möblerna snabbast möjligt, både för att kunna fixa med annat och för att få det lite extra fint hemma. Eller så vill man komma i gång med köksrenoveringen och få hjälp med montering av stommar, kanske vägghängda som kan vara lite kluriga. Det kan vara skönt att minska på stressen och få hjälp med monteringen, och Clas Fixare har auktoriserade hantverkare och snickare som är erfarna och gärna hjälper dig.

Fixaren som kommer har med sig alla verktyg som behövs och gör det proffsigt, säkert och på en tid som passar dig. Boka nu och låt Fixaren göra jobbet!

RUT
449 kr
898 kr
Läs mer om tjänsten och villkor
Observera att priset ovan är från 898 före RUT-avdrag och beror på möbelns typ och storlek
Vi utför tjänsten i följande städer
Stockholm
Uppsala

Relaterade tjänster

Clas Fixare förenklar livet i alla typer av hem
tick icon
Tydlig prissättning
tick icon
Certifierade hantverkare
tick icon
Utför både små och stora uppdrag
Våra professionella hantverkare brinner för att underlätta din vardag. En Fixare är en certifierad, behörig och kunnig yrkesperson som är noga utvald så att du som kund ska känna dig trygg.