pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

Installation Yale Doorman Linus (Lägenhet)

Installation Yale Doorman Linus (Lägenhet)

Har du köpt ett nytt dörrlås eller tänker göra det? Clas Fixare hjälper dig gärna! Du får hjälp av en erfaren hantverkare som kommer hem till dig för att montera dörrlåset. Det är bara att boka en tid som passar dig.

Det är en skön känsla att slippa hålla reda på nycklar. Så vi förstår om du vill byta lås till ett Yale Doorman Linus. Då blir det inga nycklar som behöver lämnas ut till städhjälpen, kattvakten eller grannen som ska vattna blommorna under semestern.

Yale Doorman Linus passar dagens standard på dörrar i Sverige – alltså de flesta dörrar tillverkade efter 1980. Vi erbjuder även ett konkurrenskraftigt paketpris på lås + installation, då tar Fixaren med sig lås i samband med installationen. Smidigare blir det inte! Har du köpt låset på Clas Ohlson sedan tidigare betalar du såklart bara mellanskillnaden för monteringen. Snabb och professionell service av en Fixare. Boka idag!

1822 kr
Vi utför tjänsten i följande städer
Stockholm
Uppsala

Relaterade tjänster

Clas Fixare förenklar livet i alla typer av hem
tick icon
Tydlig prissättning
tick icon
Certifierade hantverkare
tick icon
Utför både små och stora uppdrag
Våra professionella hantverkare brinner för att underlätta din vardag. En Fixare är en certifierad, behörig och kunnig yrkesperson som är noga utvald så att du som kund ska känna dig trygg.