Målare Åkersberga

Söker du en målare i Åkersberga som kan fräscha upp hemmet med nya färger? Anlita Åkersbergas måleri för hjälp med att måla om i hemmet. Att måla om själv är såklart ett alternativ. Det är dock viktigt att komma ihåg att målning innebär ett grundligt arbete där mycket noggrannhet krävs för ett bra resultat. Vore det inte skönt att lämna jobbet till ett måleri i Åkersberga som har rätt kompetens och erfarenhet?

Visa mer
  Målare

  En behörig målare i Åkersberga som du kan lita på

  Genom Clas Fixare kan du hitta målare i Åkersberga som jobbar med både utvändig och invändig målning hos såväl privatpersoner som företag. Här kan du till ett bra pris anlita ett måleri i Åkersberga som har bred kunskap om alla sorters måleriuppdrag. Det finns flera anledningar till att du med trygghet kan lämna ansvaret åt våra målare i Åkersberga:

  • målarna använder sig av penslar, tapeter och annat material av hög kvalitet
  • alla våra målare i Åkersberga jobbar under schyssta arbetsförhållanden
  • det finns yrkesbevis för den målare i Åkersberga du väljer till projektet.
  Målare

  Våra kunder berättar

  Våra målare

  Simon

  Simon arbetar som målare på Clas Fixare och har en treårig utbildning från gymnasiet med inriktning måleri. Han har 2 års arbetslivserfarenhet varav cirka 1 år som lärling. Simon utför alla typer av måleri, både interiör målning samt större målarprojekt utomhus såsom fasadmålning.

  Irene

  Irene är utbildad målare och har gått 3-årig lärlingsutbildning. Hon har nära 10 års erfarenhet av att arbeta som målare och har även provat på arbetet som snickare. Förutom bred erfarenhet av både invändigt och utvändigt måleri kan Irene också tapetsera. Tidigare har Irene erfarenhet av att arbeta som både säljare och undersköterska.

  Samuel

  Samuel är utbildad målare med gedigen kunskap inom yrket. Utöver behandlingar inomhus (tak, väggar, snickerier) är han utbildad inom tapetsering, utvändig målning av trä och mineralytor, linoljefärg, blekning, oljning samt lackbehandling av trä. Samuel har 6 års erfarenhet inom måleriyrket.

  Jonas

  Jonas arbetar som arbetsledare hos oss på Clas Fixare. Han har mer än 20 års erfarenhet inom måleri med gymnasieutbildning samt gesällbrev. Jonas har bred kompetens i inomhus/utomhus målning, tapetsering, renovering, fasad, byggen, & nyproduktion. De senaste åren har Jonas jobbat som arbetsledare för måleri inom försäkrings skador.

  Kevin

  Kevin är utbildad målare som efter avslutad 3 årig gymnasieutbildning har jobbat ca 4 år hos kund. Fokus har varit bland annat försäkringsskador och därigenom mycket arbete i bostadsrättföreningar och privatpersoner. Kevin behärskar alla typer av måleriarbeten, tapetsering och microlit. Kevins favoritkulör är S-Y0540. På fritiden är det fotboll som gäller för hela slanten, både utanför och på planen.

  Nöjd-Kund-Garanti - Clas Fixare är medlemmar hos Nöjd-Kund-Garanti som erbjuder utökad garanti på måleriarbeten av våra målare. Måleriföretagen - Clas Fixare är medlem hos måleriföretagen som är en bransch- och arbetsgivarorganisation för det professionella måleriet. Som målare är det ett naturligt val.

  Målare & måleri i Åkersberga – vanliga frågor och svar

  Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om målare.

  Vad gör en målare?
  Måleri handlar inte bara om att sätta ny färg på tak eller väggar. Målare är proffs på grundliga behandlingar av alla sorters ytor! Underlaget som får ny kulör kan vara golv, väggar, tak, fasader, fönster och lister.
  Hur snabbt målar en målare?

  I regel brukar det ta en målare mellan 3–4 timmar per strykning och 20 kvadratmeter. Arbetet kan alltså ta cirka 12 timmar om väggarna ska målas tre gånger. Torktid av färgen och förarbetet som till exempel spackling gör att den totala arbetskostnaden blir högre.

  Vad krävs för att bli målare?

  Utbildning för målare sker via gymnasiets treåriga byggprogram. De som vill få jobb som målare tar specifika kurser under årskurs två och tre. Efter utbildningen jobbar man som lärling ett par år, innan man kan avlägga ett gesällprov för att bevisa sin färdighet. Det går även att bli målare utan utbildning genom att gå några extra år som lärling på en målerifirma.

  Hur mycket kostar en målare i timmen?

  Du betalar timpris för målare från Clas Fixare. En genomsnittlig kostnad för målare ligger på 570 kr/tim ink moms efter rotavdrag. Målarens kostnad kan alltså bli lägre tack vare rotavdraget, och om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med ansökan.

  Målare Åkersberga

  Om du kontaktar oss för att boka en målare i Åkersberga garanterar vi högsta service. Underlaget som får ny kulör förbehandlas alltid genom exempelvis rengöring, spackling och slipning, vilket gör att du kan räkna med ett perfekt slutresultat. Våra målare i Åkersberga kan inte bara hjälpa till med ny färg till väggarna i huset, utan även till lokalerna på företaget. Exempel på tjänster i Åkersberga som målare kan hjälpa till med är:

  Målare i Åkersberga från Clas Fixare kan hjälpa till med allt från målning till tapeter

  Chatta med oss:

  På hemsidan

  Vardagar: 08.00-17.00

  Bästa måleri i Åkersberga?

  Låt Clas Fixare hjälpa dig med en målare i Åkersberga! Våra målare har bred kunskap om alla sorters jobb inom måleri och tapetsering. Målarna arbetar under schyssta villkor i Åkersberga och garanterar ett snyggt och professionellt jobb. Kontakta oss idag för offert på Åkersbergas måleri.