pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

Installera vägguttag

Installera vägguttag

Det finns inget härligare än att väggkontakterna är placerade precis där man behöver dem. Behöver du hjälp med att installera vägguttag? Våra behöriga elektriker fixar det gärna åt dig! Du kanske vill ha ett praktiskt vägguttag på husväggen, några extra i garaget eller varför inte ett bredvid favoritfåtöljen? Våra Fixare är erfarna, skickliga och fixar allt åt dig innan du vet ordet av.

Boka idag och snart kan du njuta av att ha smidiga vägguttag på alla möjliga ställen i hemmet!

Nytt vägguttag

Vem vill dra långa sladdar och elkablar genom fönster och dörrar när man kan ha ett eluttag utomhus istället? Oavsett om du vill ha ett nytt vägguttag inomhus eller utomhus, i lägenhet eller villa, så fixar våra behöriga elektriker det åt dig. Vi utför en säker och professionell installation av vägguttag som du kan känna dig helt trygg med. Slipp förlängningssladdar och sladdhärvor som bara ligger och skräpar och drar till sig dammråttor. Våra Fixare ser självklart till att kablar löper snyggt från närmaste väggkontakt eller kopplingsdosa. Den husliga friden är återställd.

Jordat vägguttag – varför bör man ha det?

I alla nybyggda hus är det krav på att man ska installera jordade vägguttag, detta av säkerhetsskäl. Ett jordat vägguttag är säkrare än ett ojordat vägguttag och är det som rekommenderas. Men i många äldre hus finns det fortfarande en hel del ojordade vägguttag kvar, detta är inte nödvändigtvis farligt om man inte hanterar det fel, men ur säkerhetssynpunkt är det bättre att ha jordade vägguttag i alla utrymmen i hemmet. Rum som har närhet till någon typ av fukt, såsom exempelvis kök, badrum eller tvättstuga, bör alltid ha jordade vägguttag. Viktigt att komma ihåg är att man aldrig får blanda jordade och ojordade vägguttag i samma rum.

Får man installera vägguttag själv?

Nej, det är något som du inte får göra på egen hand. Eftersom du inte får installera vägguttag själv, behöver du anlita en behörig elektriker som fixar det åt dig. Det är där vi på Clas Fixare kommer in i bilden. Även om det finns vissa elrelaterade saker som du får göra som hemmafixare, är det vist att inte ensam ge sig på något som man inte har bra koll på. Tänk på din och andras säkerhet i första hand och agera förståndigt. Behöver du installera vägguttag så finns det en smidig lösning – våra trevliga och behöriga elektriker gör det gärna åt dig!

ROT
699 kr
998 kr
Vi utför tjänsten i följande städer
Stockholm
Uppsala

Relaterade tjänster

Clas Fixare förenklar livet i alla typer av hem
tick icon
Tydlig prissättning
tick icon
Certifierade hantverkare
tick icon
Utför både små och stora uppdrag
Våra professionella hantverkare brinner för att underlätta din vardag. En Fixare är en certifierad, behörig och kunnig yrkesperson som är noga utvald så att du som kund ska känna dig trygg.