pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

Installera laddbox till elbil

Installera laddbox till elbil

Nyligen skaffat elbil?* Då är det helt klart en fördel att kunna ladda den smidigt där hemma. Men du kanske inte har kunskapen och behöver hjälp med att installera en laddbox till din elbil? Inga problem, vi hjälper dig! Våra behöriga elektriker kan installera den nya laddboxen på ett säkert och korrekt sätt, så att du kan lägga tiden på annat. Känslan av att kunna åka iväg varje morgon med en nyladdad elbil är svårslagen.

Boka en av våra professionella Fixare idag och snart är du och elbilen redo för nya äventyr!

* Priset ovan gäller enbart själva arbetskostnaden/installationen (före Grön Teknik-avdrag på 50 %). Du som kund har möjlighet att även nyttja Grön Teknik-avdraget på själva laddboxen, dock enbart om den inköps via Clas Fixare (kontakta oss för prisförslag). Har du själv redan inhandlat din laddbox så kan vi inte ombesörja Grön Teknik-avdrag på denna.

Sugen på att skaffa en laddbox till elbil hemma?

När man har elbil är det ett smart val att ha en laddbox till elbil hemma, det gör det hela både smidigare och säkrare. Tack vare den välfungerande laddboxen kan du rulla iväg till jobbet, skolan eller kanske festen, helt utan problem.

Av säkerhetsskäl ska det vara en behörig elektriker som utför installationen, eftersom man inte får göra det på egen hand. Det är där vi på Clas Fixare kommer in i bilden, våra behöriga elektriker hjälper dig gärna med att installera din laddbox. Vi är dina trygga Fixare som fixar allt det där du inte hunnit med eller inte riktigt klarar av, så du bara kan njuta av att se allt falla på plats.

Köpa laddbox till elbil

Vi kan garantera att din nya elbil gillar idén på en helt egen laddbox där hemma. Att köpa en laddbox till din elbil är ett bra val för dig och din bil, det är säkert, smidigt och inte minst miljömedvetet. Men det räcker inte med att bara köpa den, laddboxen måste självklart installeras också och det fixar våra behöriga elektriker gärna åt dig.

Våra professionella Fixare kan installera en laddbox där du vill ha den, så att allt sker som det ska. Sätt din och andras säkerhet främst och var noga med att inte ge dig in i något elrelaterat som du inte har bra koll på, utan då är det bättre att du överlämnar jobbet till proffsen. Våra behöriga elektriker tar gärna hand om det som du inte har behörighet för. Det enda du behöver göra är en enkel bokning på vår hemsida och snart så har du en Fixare på plats som installerar din laddbox på en tid som passar dig.

6996 kr
Vi utför tjänsten i följande städer
Stockholm
Uppsala

Relaterade tjänster

Clas Fixare förenklar livet i alla typer av hem
tick icon
Tydlig prissättning
tick icon
Certifierade hantverkare
tick icon
Utför både små och stora uppdrag
Våra professionella hantverkare brinner för att underlätta din vardag. En Fixare är en certifierad, behörig och kunnig yrkesperson som är noga utvald så att du som kund ska känna dig trygg.