pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

Installera/byta belysning

Installera/byta belysning

Har du hittat en ny lampa och vill ha hjälp med att sätta upp den där hemma? Eller ljusskenor? Eller spotlights? Då har du kommit precis rätt. Oavsett om belysningen ska sättas på väggen eller upp i taket eller utomhus eller om du behöver hjälp med att byta belysning, så fixar våra behöriga elektriker det. Med nöje. Alla verktyg som behövs tar Fixaren med sig, så det behöver du inte tänka på. Lämna trixet och fixet i våra händer och ta en välförtjänt paus.

Spara energi och tid - boka en av våra Fixare idag!

Byta till ny belysning

Slipp belysning som bråkar och gör det hemtrevligt istället. Att byta ut ful, tråkig belysning är ett lätt sätt att skapa en helt ny stämning där hemma. Behöver du byta belysning i badrumsskåpet eller under köksskåpen? Eller kanske byta belysning i hela badrummet? Varje gång man byter belysning blir man förvånad över vilken skillnad det gör. Visst skulle det kännas lyxigt att beställa den nya belysningen och sen bara boka in en Fixare som kommer och fixar det?

Installera ny belysning

Installering av ny belysning kan vara ett stressmoment, men med Clas Fixare byts stressen mot soft glädje. Lys upp hemmet, uteplatsen eller varför inte lekstugan med mysig belysning. Det behövs inte så mycket för att skapa ett helt nytt intryck. För din del behövs det bara några knapptryck så är en Fixare på väg och snart har du lampan, lysröret eller ljusskenan precis där du vill ha det. Inte så dumt, va?

Installera belysning utomhus

Har du precis byggt en uteplats och vill installera en belysning? Det är få saker som ser så inbjudande ut som en mysig belysning på en altan. Eller vill du piffa upp trädgården med lite utomhusbelysning så att gästerna känner sig extra välkomna? Eller helt enkelt för att du själv vill njuta av att titta ut på en upplyst trädgård? Våra Fixare är behöriga elektriker som vet hur man gör för att du ska få det precis som du vill.

ROT
769 kr
1098 kr
Vi utför tjänsten i följande städer
Stockholm
Uppsala

Relaterade tjänster

Clas Fixare förenklar livet i alla typer av hem
tick icon
Tydlig prissättning
tick icon
Certifierade hantverkare
tick icon
Utför både små och stora uppdrag
Våra professionella hantverkare brinner för att underlätta din vardag. En Fixare är en certifierad, behörig och kunnig yrkesperson som är noga utvald så att du som kund ska känna dig trygg.