pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

Felsökning av el

Felsökning av el

Har det blivit helt kolsvart där hemma? Vill inget elektroniskt fungera? Då behöver du göra en felsökning. Men om du inte är särskilt van vid att hantera el kanske du behöver hjälp med att göra en felsökning av el? Våra behöriga elektriker hjälper dig gärna att få allt att fungera igen! Det kan bli elfel i hemmet av många olika orsaker och våra proffs kan hjälpa dig att lösa problemet. Det enda du behöver göra är att boka.

Boka felsökning av el idag och snart rullar allt på som det ska igen!

Har du elfel i fastigheten?

Det kan vara blinkande lampor, en väggkontakt som inte funkar eller ett glapp någonstans som gör att säkringarna går hela tiden. Irriterande, och dessutom kräver felsökning av el särskild utrustning. Elfel i fastigheten är inte det roligaste, men med oss på Clas Fixare är det löst på ett kick! Vi felsöker och rättar till allt på ett säkert och korrekt sätt, så du kan fokusera på det viktiga i livet. Vi tycker om att göra ett ordentligt jobb.

Att ha elfel i sin fastighet är inte hela världen, men det kan kännas så om jobbdatorn är död, mobilen vägrar ladda eller om det blir becksvart till middagen. Men hur störande det än är så vågar man sällan själv ta fram skruvmejseln och försöka fixa det på egen hand. Vi löser problemen, så du kan fortsätta vardagen. Med Clas Fixare vid din sida behöver problemen inte bli så stora.

Vanliga elfel i fastigheter

Några vanliga elfel i fastigheter är att huvudsäkringen är trasig, att jordfelsbrytaren har utlöst, att säkringen har löst ut eller att du behöver göra en funktionskontroll av din jordfelsbrytare. Har du tillräcklig kunskap om el och är noga med säkerheten så kan du lösa dessa elfel på egen hand, men är du tveksam eller bara inte har tid så ställer våra behöriga elektriker gärna upp. En behörig elektriker kommer då hem till dig och gör en professionell felsökning och hjälper dig att hitta elfelet. Med oss kan du känna dig trygg, vi har gjort det massvis med gånger och vet vad vi håller på med.

Men även om man är elkunnig så springer tiden iväg för en ibland och då kan det vara skönt att få proffs till att göra allt det där man inte riktigt hinner med eller känner för. Vardagen blir så mycket enklare när man kan lita på att andra fixar det man själv inte kan, orkar eller har tid till. Vi gör ditt liv krångelfritt.

1495 kr
Vi utför tjänsten i följande städer
Stockholm
Uppsala

Relaterade tjänster

Clas Fixare förenklar livet i alla typer av hem
tick icon
Tydlig prissättning
tick icon
Certifierade hantverkare
tick icon
Utför både små och stora uppdrag
Våra professionella hantverkare brinner för att underlätta din vardag. En Fixare är en certifierad, behörig och kunnig yrkesperson som är noga utvald så att du som kund ska känna dig trygg.