pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

Byta ut elektriskt element

Byta ut elektriskt element

Trasig, kass, omodern eller helt enkelt bara ful, det kvittar vilket, ibland behöver bara det där elementet bytas. Du kanske vill ha hjälp med att byta ut ett elektriskt element? Våra behöriga elektriker ställer gärna upp! Med oss på Clas Fixare kan du känna dig trygg med att proffsen fixar, det enda du behöver göra är att boka. Luta dig tillbaka och njut av att elementen installeras där du vill ha dem – i sommarstugan, förrådet, garaget eller kanske det nyinredda gästrummet.

Boka idag och snart har du ett nytt, fräscht och fungerande elektriskt element där hemma!

Funderar du på att byta till energisnåla elektriska element?

Det finns många anledningar att byta till energisnåla elektriska element: det är bra för miljön, plånboken och framtiden. Elektriska element som sparar energi gör att du kan värma upp huset utan att tömma plånboken eller ha dåligt samvete för höga elräkningar. Att välja att byta till energisnåla elektriska element hemma är att göra ett medvetet val, som gynnar såväl en själv som andra. 

Men även om man skulle vilja göra ett byte så är det ibland lätt att vara lite väl tidsoptimistisk, och så skjuts det där bytet upp en vecka eller två och det blir aldrig gjort. Då är det inte så dumt att kunna anlita ett proffs som gör det åt dig, så att du kan lägga tiden på andra saker. Våra Fixare är skickliga, monterar elementet ordentligt och har med sig alla verktyg som behövs. Vi tar bort det gamla och sätter dit det nya, så att det blir precis så som du vill ha det där hemma. En snabb bokning och inom kort har du ett nytt energisnålt elektriskt element. Få det gjort utan att behöva lägga en massa tid på det. Det behöver inte vara svårare än så.

Trivsam hemmiljö med nytt elektriskt element

Är det dags för ett nytt elektriskt element? Du kanske vill byta till mer effektiva element, snyggare element eller helt enkelt bara till sådana som funkar? Oavsett vad så fixar vi det åt dig. Det är inte så praktiskt när elementen där hemma lever sina egna liv och vägrar samarbeta, överlåt det till oss istället så löser vi det. Våra behöriga elektriker sätter dit det nya elektriska elementet på ett säkert och professionellt sätt och ser till att den värmer precis så som den ska. Vi tar hand om det som du inte riktigt hinner med, har energi till eller den rätta kunskapen för, så du kan lägga ditt fokus på det viktiga i livet.

ROT
769 kr
1098 kr
Vi utför tjänsten i följande städer
Stockholm
Uppsala

Relaterade tjänster

Clas Fixare förenklar livet i alla typer av hem
tick icon
Tydlig prissättning
tick icon
Certifierade hantverkare
tick icon
Utför både små och stora uppdrag
Våra professionella hantverkare brinner för att underlätta din vardag. En Fixare är en certifierad, behörig och kunnig yrkesperson som är noga utvald så att du som kund ska känna dig trygg.