pin icon

Full tillgänglighet i Storstockholm och Uppsala

Men självklart reser vi till angränsande län för att hjälpa dig. Kontakta oss!

Policy Covid-19

Hur vi jobbar mot corona

Hos Clas Fixare ska du kunna känna dig trygg. Vi gör allt vi kan för att skydda våra kunder och våra anställda mot Covid-19. Våra anställda följer allmänna råd och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och vi uppmanar dig som kund att göra detsamma.

Vad gör Clas Fixare?

Vi vill bidra till att minska smittspridningen. Därför har vi förtydligat våra rutiner i samband med våra hantverksuppdrag hos kund. Innan ett uppdrag gäller följande riktlinjer för våra hantverkare:

  • Om någon av våra anställda varit i ett riskområde placeras de i karantän.
  • Om någon av våra anställda uppvisar symptom på förkylning (hosta/nysningar/feber) så måste de stanna hemma.
  • Våra hantverkare är noga med handhygienen och för säkerhets skull undviker vi i nuläget att hälsa i hand, samt håller 1,5-2 meters avstånd i så stor utsträckning det går.
  • Vi följer alltid Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer. I nuläget finns inga krav eller rekommendationer från Folkhälsomyndigheten att man i Sverige ska bära munskydd. Därför har inte vi heller infört det kravet för våra Fixare.
    Om Folkhälsomyndigheten lämnar nya direktiv i frågan kommer vi att anpassa oss till dessa. Fixarna har dock tillgång till munskydd och kan använda munskydd om du som kund önskar det. Meddela gärna detta redan när du bokar i så fall.

Vad gäller för mig som kund?

Om du eller någon i din familj är sjuk, eller har varit i ett riskområde, vill vi dock att du flyttar fram din bokning 14 dagar. På så vis skyddar vi vår personal och våra andra kunder. Gör en ombokning direkt hos kundtjänst, antingen genom att mejla fixare@clasohlson.se  eller ringa 0247-445 00

Med vänlig hälsning,
Clas Fixare